Snart utsolgt
Når: Lørdag 26. oktober
kl. 20.00
Hvor: Peer Gynt klubbkonsert, stående
Priser: 550,-

Highasakite

Lørdag 26. oktober kl. 20.00

Kjøp billett

Landets mest hyllede band er endelig tilbake på klubbturné! Vi gjør klart for stående klubbkonsert med Highasakite!

«Det mest helhetlige og gjennomført storslåtte man finner blant norske band i popsegmentet.»
Slik oppsummerte iTromso.no konserten tidligere i vinter, da Highasakite besøkte noen av landets største byer på sin utsolgte turné. Bl.a. gjestet bandet for andre gang en utsolgt fullskala Oslo Spektrum, noe få andre band kan matche!

I februar slapp bandet albumet «Uranium Heart», nok en gang til strålende anmeldelser, bl.a. terningkast 5 i Aftenposten og Dagsavisen. Som vanlig fra denne kanten ble flere låter umiddelbare radiofavoritter, bl.a. har tittellåta hatt tung rotasjon i hele år, mens singelen «Elastic State Of Mind» var nummer én på norsk radio flere uker høsten 2018.

Highasakite har blitt et av våre aller mest folkekjære band. Med albumet «Silent Treatment» knuste de alle rekorder da de tilbrakte 134 uker på VG-lista, og de har toppet plakaten til de alle de store norske festivalene. De har vunnet flust av priser, opptrådt på Nobelkonserten, og turnert verden over flere ganger.

«Uranium Heart»-turnéen har tatt bandet rundt på utsolgte konserter i hele Scandinavia, og nå er det endelig tid for å besøke flere norske byer! Highasakite gleder seg til å møte publikummet sitt igjen med helt nytt materiale og med en ny, storslått og spektakulær liveproduksjon.

Billettpriser:

Ordinær: 550

Når: Lørdag 26. oktober
kl. 20.00
Hvor: Peer Gynt klubbkonsert, stående
Priser: 550,-