Snart utsolgt
Når: Fredag 18. november, kl. 21:00
Hvor: Peer Gynt klubbkonsert, stående
Priser: fra 450,- til 550,-

Highasakite

Fredag 18. november, kl. 21:00

Kjøp billett

Highasakite har sin helt egne musikalske sound, som de på mektig vis formidler med overbevisende genuinitet og særegenhet. Bandets kombinasjon av musikalitet, kunstneriske ambisjoner og vilje, gjør hver Highasakite-konsert til en unik opplevelse. Etter en forrykende festivalsommer er bandet klare for å ta med seg magien til Ibsenhuset i høst.

Knapt noe annet band har preget norsk musikk de siste ti årene slik som Highasakite. En rekke Spellemannspriser, utsolgte arenakonserter, headlinere på alle landets største festivaler – og ikke minst førsteplasser både på radio- og salgslister, er noe av det som gjør bandets merittliste svært imponerende.

Highasakite er fullt i gang med et travelt konsert-år med sitt nyeste og svært kritikerroste album, «Mother», som nytt tilskudd til den allerede hitspekkede set-lista. NRK P3 bedyrer at bandet «... har vært med på å definere lydbildet til en hel generasjon» og Dagsavisen skriver at «Mother» er et album som «...tar vare på det som er blitt varemerket til Highasakite. Fengende popmusikk, framført med eksentriske trekk som skiller dem ut fra mengden». Aftenposten fremhever Ingrid Helene Håviks «låtskrivertalent som ledestjerne» samt Trond Bersus produksjon, og understreker bandets posisjon som et av landets sterkeste popband.

Foto: Cathrine Wessel

Stående konsert
18 års aldersgrense

Billettpriser:
Ordinær: 550

Når: Fredag 18. november, kl. 21:00
Hvor: Peer Gynt klubbkonsert, stående
Priser: fra 450,- til 550,-