Når: Fredag 17. januar 2020
kl. 19.00
Hvor: Peer Gynt, stolrader
Priser: fra 100,- til 200,-

Helsesista: Våg å være

Fredag 17. januar 2020 kl. 19.00

Kjøp billett

Hele Norges Helsesista, Tale Maria Krohn Engvik, kommer til oss i januar 2020! Det blir et inspirerende foredrag om ulike former for press, nakenbilder, ensomhet og psykisk helse rettet mot ungdommer.

Tale Maria Krohn Engvik hadde vært ansatt som helsesøster i Oslo kommune i seks år, da hun på slutten av 2016 åpnet snapchatkontoen «Helsesista». Med en dundrende miks av seriøs kunnskap, humor og personlighet, har hun nå opp mot 180 000 views daglig. Den digitale helsesøsteren har også blitt tildelt ti priser for sitt arbeid, blant dem er Redd Barnas Rettighetspris i 2017 og Tabuprisen 2018.

Selv verdsetter hun høyest meldinger fra ungdom som forteller at de på grunn av hennes arbeid har våget å be om hjelp!

Tale Krohn Engvik om Helsesista:

Mine stories på Snapchat @Helsesista er en dundrende miks av seriøs kunnskap, kreativ galskap, humor, kjærlighet og #happymoments. Jeg har mange hårete mål! En av dem er å knuse tabuer! I mine snapstories kan du se alt fra #fittetrær – til at vennene mine på snap deler sine mest sårbare og intime opplevelser, som jeg anonymiserer og deler videre. 

Helsesista er min kanal ut, men måten jeg bruker snapchat og kommuniserer med ungdommene, gjør at det også er ungdommen sin kanal ut – via meg. Dette gjør at budskapet ikke bare kommer fra meg, men fra ungdommen selv!

Et annet hårete mål er å øke den psykiske helsen til norsk ungdom. Dette klarer jeg ikke alene, men jeg tror på at om alle vi som jobber mot dette målet, løfter hverandre og vårt budskap, når vi enda flere.

Billettpriser:
Ordinær: 200 / Barn og student: 100

Når: Fredag 17. januar 2020
kl. 19.00
Hvor: Peer Gynt, stolrader
Priser: fra 100,- til 200,-