Når: Lørdag 15. januar 2022
kl. 16.00
Hvor: Dovregubbens Hall
Priser: fra 300,- til 620,-
refusjonsgaranti

Trygghet skaper vi sammen!
Vi har refusjonsgaranti.

Les mer

Hele Norges Nyttårskonsert

Lørdag 15. januar 2022 kl. 16.00

Kjøp billett

For sjuende år på rad blir det en vakker og storslagen feiring av det nye året. Aldri har det vært viktigere å feire og for en fest det skal bli!
«Dette blir rett og slett en spektakulær satsning som det vil bli skrevet om i historiebøkene», sier produsentene Monica Fossedal Lauritsen og Yngve Søberg.

Lauritsen og Søberg gleder seg igjen til å gi Vestfold og Telemark et stjernelag når det er klart for den tradisjonelle Nyttårskonserten i Ibsenhuset.
Det blir en gigantisk feiring med Forsvarets Stabsmusikk, Sølvguttene, solist fra Den Norske Opera; Yngve Søberg, Edward Mustad (han med den myke fløyelsstemmen, dere vet), Monica Fossedal Lauritsen og ballettdansere fra Skien Ballett og Dansesenter. Dirigent for kvelden er Leif Arne Pedersen.

Dette blir en begivenhetsrik kveld hvor musikk, stil og eleganse står i fokus. Og det blir også en kveld som er starten på en ny nasjonal satsing: Hele Norges Nyttårskonsert. Grenland vil definitivt bli satt på kartet når det prestisjetunge prosjektet lanseres i 2023. Men først altså, med en pangstart i Grenland i 2022: Hele Norges Nyttårskonsert.

Forsvarets stabsmusikkorps er et av Forsvarets fem musikkorps og Norges største profesjonelle blåseorkester med sine 37 musikere. Korpset ble etablert i 1818 og er Oslos eldste musikkinstitusjon med tilholdssted og eget konsertlokale, Ridehuset, på Akershus festning. Siden starten har korpset vært Forsvarets viktigste representasjonsorkester med jevnlige oppdrag for Kongehuset, Stortinget, Regjeringen og Forsvaret.
Hver 17. mai har «Stabsmusikken» det ærefulle oppdraget å gå fremst i hovedstadens barnetog og i sommerhalvåret er korpset kjent for vaktparadene fra Akershus festning i tilknytning til vaktskiftet på Det kongelige slott. Denne folkekjære tradisjonen går helt tilbake til 1905. Korpset har en utstrakt konsertvirksomhet på Østlandet og deltar også på internasjonale militærmusikkfestivaler og tattooer. Det er for andre gang Forsvarets Stabsmusikk deltar på Nyttårskonserten i Ibsenhuset Skien

Sølvguttene er for veldig mange blitt en viktig del av norsk juletradisjon med sine tradisjonelle julekonserter.
Koret har sunget sammen med kjente, internasjonale artister som Kiri Te Kanawa og Barbara Hendrix. Koret har selv fostret nasjonale og internasjonale kunstnere som blant andre operasanger Yngve Søberg og cellisten Truls Mørk. Sølvguttene har hatt et nært samarbeide med Den Norske Opera, Oslo Filharmonien, Nationaltheatret og Rikskonsertene i Norge. Dirigent for er Sølvguttene Fredrik Otterstad.

Arrangør: HN Production AS
Produsent: Monica Fossedal Lauritsen og Yngve Søberg

NYTT AV ÅRET:

Arrangøren i samarbeid med Thon Hotel Høyers i Skien, tilbyr nå Hotellpakker.

Hotellpakke, enkeltrom kr 2015
Hotellpakke, dobbeltrom kr 2215 pr. person

Rommet kan oppgraderes mot et tillegg i prisen, dette gjøres i kjøpsprosessen på hotellet.
NB! Billett kjøpes via Ibsenhusets nettsider, HOTELLROM BOOKER DU VED Å TRYKKE HER. 

Billettpriser:
Ordinær: 620
Studenter: 300

Når: Lørdag 15. januar 2022
kl. 16.00
Hvor: Dovregubbens Hall
Priser: fra 300,- til 620,-