Når: Torsdag 23. februar, kl. 19:00
Hvor: Peer Gynt klubbkonsert, stående
Priser: fra 205,- til 390,-
Varighet: ca 60 min

Hagle

Torsdag 23. februar, kl. 19:00

Kjøp billett

Indre Østfold-bandet Hagle har de siste årene etablert seg i toppsjiktet av norske artister når det kommer til streaming og konsertopptredener, og skyter nå fart inn i 2023 med sin gledesspredende country-rap, som handler om rånemiljøet og den lokale bygdekulturen der de vokste opp.

Med 100 millioner streams, utallige TV-opptredener, avslutningsshowet på VG-lista og hyppige avspillinger på radio, er det nesten umulig å ikke legge merke Hagle i den norske offentligheten om dagen.

Deres unike blanding av banjo, fele, trekkspill og rap har blitt omfavnet av hele landet og alle bandets singler har toppet listene på Spotify. De første låtene ble plukket opp av NRK-serien Rådebank og flere av låtene har frekventert på diverse TV-program siden den gang.

Dette er musikk for deg med veteranbil med stort anlegg, som foretrekker tresko fremfor sneakers og setter allsang i forsetet!

På scenen i kveld møter vi André og Olav sammen med musikere på banjo og kassegitar. 


Konserten er et samarbeid mellom Teamfritid, Fritidsenheten, United Stage og Ibsenhuset

Alkoholfritt arrangement
Nedre aldersgrense: 13 år


Billettpriser:
Ordinær: 390
Under 18 år: 305

Ta kontakt med teamfritid på følgende e-post: heidi.bekkevold@skien.kommune.no om du mellom 13 og 18 (eller din ungdom) her behov for rimeligere eller gratis billetter. Som medarrangør skal Fritidsenheten i Skien kommune tilstrebe at alle få mulighet til å delta på våre tilbud og kulturarrangementer.


Når: Torsdag 23. februar, kl. 19:00
Hvor: Peer Gynt klubbkonsert, stående
Priser: fra 205,- til 390,-
Varighet: ca 60 min