Når: Lørdag 10. april
kl. 13.00
Hvor: Peer Gynt, småbord
Priser: fra 210,- til 260,-
refusjonsgaranti

Trygghet skaper vi sammen!
Vi har refusjonsgaranti.

Les mer

Hagedag med Claus Dalby

Lørdag 10. april kl. 13.00

Kjøp billett

Vi fortsetter suksessen med Hagekveld – men denne gang blir det Hagedag. Vi får besøk av hagelegende og forfatter Claus Dalby som tar oss med inn i ulike «Små haver. Store drømme.». Med glimt i øyet og smittende entusiasme vil han spre om seg med tips og inspirasjon. 

Danske Claus Dalby regnes som kanskje den største hageentusiast i Norden. Hans virke er omfattende: fra lidenskapelig hagemann og blomsterkunstner til arbeidet som forfatter og forlegger. Claus Dalby er bosatt i Risskov nord for Århus i Danmark, der den store og imponerende hagen sammen med den vakre patrisiervillaen danner rammen rundt Claus sin lidenskap for hagelivet.

Om dagens foredrag, «Små haver. Store drømme.» sier Claus Dalby:

«Det er en kendt sag, at nutidens haver er mindre end før i tiden. Det betyder dog ikke, at det er sværere at indrette sig med planter og opnå hyggelige grønne oaser. Tvært imod er det nemmere at skabe stemning i et intimt rum.
I mit foredrag præsenterer en række små haver – rækkehushaver, byhaver, parcelhushaver og kolonihaver, der alle har det til fælles, at de er under 400 kvadratmeter, og i mange tilfælde noget mindre. Undervejs kommer jeg med gode råd og tips til dem, som kun har en begrænset grund til rådighed. Men for folk med større haver, er der bestemt også noget at hente.»

Inspirerende salgsutstilling og kafésalg i foajéen fra kl. 12.00.

Billettpris:

Ordinær: 260 / Medlemmer av Hagelaget: 230

NB! De som kjøpte billetter til Hagekvelden 20. april 2020 benytter disse billettene på arrangementet 10. april 2021. 

Når: Lørdag 10. april
kl. 13.00
Hvor: Peer Gynt, småbord
Priser: fra 210,- til 260,-