Når: Torsdag 3. mars
kl. 19.00
Hvor: Dovregubbens Hall
Priser: 475,-
refusjonsgaranti

Trygghet skaper vi sammen!
Vi har refusjonsgaranti.

Les mer

Guran, Nyberg & Nord: En hyllest til Bjørn Afzelius

Torsdag 3. mars kl. 19.00

Kjøp billett

Det har nå gått mer enn 20 år siden Björn Afzelius gikk bort. Björns minne hedres nå av noen som stod han veldig nær; Olle Nyberg, Mikael «Nord» Andersson og Göran «Guran» Blomgren. Med hver og en sin relasjon til Afzelius, blir dette en helt spesiell kveld med tilbakeblikk og store øyeblikk. Her får du magiske tolkninger av låtmateriell som for evig har skrevet seg inn i den svenske musikkhistorien – og for så vidt; også i den norske. 

Bak initiativet til denne hyllest-turnéen står Olle Nyberg, mannen som produserte flere av Björns utgivelser og som spilte med ham i 15 år.
På programmet står klassiker som «Sång till friheten», «Till min kära», «Tusen bitar» og «Juanita». Men her blir det også anekdoter og personlige minner fra tiden de tre tilbragte sammen med Björn – både på veiene, på scenen og i studio. 

Björn Afzelius var uten tvil den mest fremgangsrike samfunnskritiske rockeartist i sin generasjon. Han var «venstre-sangeren» som ble allemannseie, og som til og med slo an på dansegulvet. Over to og en halv million solgte skiver, utallige radiospillinger, uante mil på landevegen i forbindelse med hyppig turné-virksomhet i Norge, Sverige og Danmark – alt taler sitt tydelige språk: alle ville ha Björn. 

Mikael «Nord» Andersson (gitar og sang) er en av Sveriges beste gitarister og medvirket på turnéen «Tusen bitar». «Nord» har også mange års erfaring som gitarist i Roxette og turnéer med Björn Skifs på sin merittliste.

Göran «Guran» Blomgren (gitar og sang) var turnéleder og lydansvarlig for Björns live-opptredener gjennom drøye 10 år.

Olle Nyberg (tangenter og sang) var Björns kapellmester i mer enn 15 år og spilte piano og orgel på mange av hans utgivelser.

Billettpriser:
Ordinær: 475

Når: Torsdag 3. mars
kl. 19.00
Hvor: Dovregubbens Hall
Priser: 475,-