Når: Lørdag 25. april
kl. 19.00
Hvor: Dovregubbens Hall
Priser: 495,-

Gratulerer med Jahn

Lørdag 25. april kl. 19.00

Kjøp billett

HELE NORGES JAHN TEIGEN ER 70 ÅR! Dette markeres med en storslagen gratulasjonskonsert med, blant andre, Lise Karlsnes, Atle Pettersen, Gaute Ormåsen og Thomas Felberg.

Suksessforestillingen «Gratulerer med Jahn» ble sommeren 2019 spilt for fulle hus i Oseberg Kulturhus, Tønsberg.

Den kritikerroste forestillingen gjorde et dypdykk i Jahn Teigens musikalske univers, fra tiden med Popol Vuh/Popul Ace, til Prima Vera, gjennom Melodi Grand Prix, og tok for seg alle hitene som hele Norge elsker – og kan utenat. Alle har et forhold til Teigens låter, selv om ikke alle vet det!

«Mil etter mil», «Den vakreste som finns“, «Min første kjærlighet», «Voodoo», «Svenskefaen», «Slå ring», «Adieu», «Bli bra igjen» og «Optimist» var bare noen av låtene som ble servert!

5-ere og 6-ere ble trillet på terningene, og publikum kvitterte med stående ovasjoner under store deler av forestillingen.

Lise Karlsnes, Atle Pettersen, Knut Anders Sørum og Thomas Felberg gjorde noen fantastiske og uforglemmelige tolkinger av låtene, og etter utallige forespørsler har vi endelig klart å få til en liten, eksklusiv vårturné, til utvalgte steder i Norge.

Stjernelaget får på turnéen et nytt medlem, den fabelaktige Gaute Ormåsen. Han tar over for Knut Anders Sørum, og gleder seg stort til å ta over stafettpinnen i denne storslåtte Teigen-hyllesten!

Bli med i det største allsang-koret som noen gang har vært i byen! Dere trenger ikke øve, disse låtene kan dere!

Billettpriser:
Ordinær: 495

Når: Lørdag 25. april
kl. 19.00
Hvor: Dovregubbens Hall
Priser: 495,-