Når: Torsdag 20. oktober, kl. 19:00
Hvor: Peer Gynt, småbord
Priser: 300,-

Gard Nilssen Acoustic Unity

Torsdag 20. oktober, kl. 19:00

Kjøp billett

Denne jazztrioen blir omtalt som noe av det beste og mest spennende på den europeiske jazzscenen. Musikerne er blant de mest etterspurte og aktive utøverne i sin generasjon. Vi snakker om trioen som har spilt i Norge, Europa, Japan, USA, Canada og Brasil. Vi snakker om Gard Nilssen på trommer, André Roligheten på saxofoner og Petter Eldh på bass.

Gard Nilssen Acoustic Unity har siden starten i 2014 gitt ut tre kritikerroste album og spilt 100 konserter i Norge, Europa, Japan, USA, Canada og Brasil. Nå kommer bandet med sitt fjerde album – nå på verdens største jazzplateselskap; ECM.

Etter overbevisende konserter på Winterjazz i New York, Jazzahead i Bremen og sammen med Joshua Redman og Ambrose Akinmusire under Nilssens Artist in Residence på Moldejazz i 2019, blir bandet omtalt som noe av det beste og mest spennende på den europeiske jazzscenen om dagen. Musikerne er blant de mest etterspurte og aktive musikerne i sin generasjon og er ellers kjent fra band og artister som: Django Bates, Pat Metheny, Bill Frisell, Trondheim Jazzorkester, Susanne Sundfør, Skrim, Friends & Neighbors, Bushman´s Revenge.


Med:
Gard Nilssen – trommer
André Roligheten – saxofoner
Petter Eldh – bass

Arrangør: Skiensjazzdraget

Billettpriser:
Ordinær: 300
Medlemmer av Skiensjazzdraget: 200

Når: Torsdag 20. oktober, kl. 19:00
Hvor: Peer Gynt, småbord
Priser: 300,-