Når: Onsdag 15. februar, kl. 19:00
Hvor: Peer Gynt, småbord
Priser: fra 150,- til 220,-
Varighet: 60 min

Gard Nergaard med Kalejdoskop Trio

Onsdag 15. februar, kl. 19:00

Kjøp billett

Kalejdoskop Trio utforsker den norske og svenske folkemusikktradisjonen i et uvanlig format. Sang, hardingfele og klarinett skaper til sammen en sound med både tett kjerne og stort rom. Trioen byr på åpne klanger og tight groove, slåtter, stev, koraler og lokk.


Gard Nergaard (hardingfele og bratsj) er både en sterk tradisjonsbærer og en urokråke i folkemusikken. Han har sin bakgrunn i Vest-Agder-tradisjonen og har blant annet gitt ut albumet «Seint var det om kvelden», der feletradisjonen i Mandalen for første gang ble presentert i sin helhet.

Albin Myrin (klarinett) kommer fra Karlstad med har sine musikalske røtter i Västergötland. Han spiller i flere unge folkemusikkband som er i ferd med å etablere seg på den nordiske folkemusikkscenen, blant annet Västanvinden, Rodebjer & Myrin og VAK. Albin er også aktuell med soloskiva «10 Springleikar från Lom» som han gir ut på det norske plateselskapet Melovitten.

Sofia Hultqvist Kott (sang og shruti box) har sine røtter i de jemtlendske Vålådalsfjällen. Hun er en mangesidig musiker som utforsker folkemusikkens alle kriker og kroker med en stemme som er både sart og kraftfull. Siden 2021 er hun også et av medlemmene i den hyllede vokalgruppen Kongero.

Arrangør: Kulturkræsj

Foto: Siri Anna Flensburg

Billettpris:
Ordinær: 220

Når: Onsdag 15. februar, kl. 19:00
Hvor: Peer Gynt, småbord
Priser: fra 150,- til 220,-
Varighet: 60 min