Når: Onsdag 15. januar 2020
kl. 19.00
Hvor: Foajéen
Priser: 340,-

Frøydis inviterer

Onsdag 15. januar 2020 kl. 19.00

Kjøp billett

Frøydis Inviterer … er en ny og spennende konsertserie som starter opp våren 2020 i Ibsenhusets foajé!

I en årrekke har Frøydis Grorud invitert musikkvenner til samspill og musikalsk lek i Drammens Teater, med stor suksess. Nå tar Frøydis konseptet videre til Ibsenhuset og inviterer sangere og musikere, kulturelle gjester og unge talenter fra Telemark til å lage konsertkvelder du ikke har opplevd maken til tidligere.
Målet er å skape unike konserter av høy kvalitet med stor sjangerbredde og variasjon, og Frøydis ønsker at kveldene skal fylles til randen av spilleglede, lekenhet, hjertevarme og sterke musikalske øyeblikk. Frøydis er musikalsk vertinne og kunstnerisk leder for konseptet.

På den første konserten har Frøydis invitert med seg Anne Gravir Klykken, Frøydis Grorud Kvartett og et band fra musikklinja ved Skien videregående skole.
Frøydis Grorud Kvartett består av:
Frøydis Grorud – sax / fløyte
Torjus Vierli – tangenter
Magne Thormodsæter – kontrabass
Hermund Nygård – trommer

Frøydis Grorud er en svært allsidig saksofonist og fløytist fra Skien som har spilt med mange av landets artister og musikere opp igjennom årene. Etter 20 år som husmusiker i det folkekjære programmet «Beat for Beat» på NRK har Frøydis markert seg i det norske musikkliv som en svært allsidig, kreativ og fargerik musiker.

«Jeg er evig takknemlig for alle de som har sett meg og gitt meg muligheten til å bidra musikalsk i ulike prosjekter opp igjennom årene», sier Frøydis.
Da hun selv gikk på musikklinja ved Skien vgs. spilte hun ofte i Ibsenhusets foajé før de store konsertene i Dovregubbens hall. Og hun ble ofte spurt om å spille med både lokale kor, korps og storband. Dette er gode minner og opplevelser hun har vokst mye på.
Nå vil Frøydis løfte frem unge talenter fra Telemark og gi dem muligheten til å bli sett på samme måte som hun selv ble da hun var ung. «Jeg har et brennende hjerte for kulturlivet i Grenland og Telemark og ønsker å kunne gi noe videre. Musikklinja i Skien har vært helt avgjørende for at jeg fikk tro på meg selv og torde å satse på musikk», avslutter Frøydis.

Velkommen til en varm og flott konsertkveld helt utenom det vanlige!

Billettpris: 340

Foto: Morten Bjerk

Når: Onsdag 15. januar 2020
kl. 19.00
Hvor: Foajéen
Priser: 340,-