Når: Onsdag 13. oktober
kl. 19.00
Hvor: Peer Gynt
Priser: fra 100,- til 350,-
refusjonsgaranti

Trygghet skaper vi sammen!
Vi har refusjonsgaranti.

Les mer

Frøydis inviterer: Viva La Musica

Onsdag 13. oktober kl. 19.00

Kjøp billett

Julie Dahle Aagård, Frøydis Grorud, Per Einar Watle, Anders Aarum – Viva La Musica er navnet på et nytt prosjekt bestående av fire utøvere som alle har et hjerte i musikk som beveger seg langt utenfor Norges grenser. Gjengen henter inspirasjon fra Argentina, Afrika, Spania, Italia, Telemark og Trøndelag og publikum vi kunne oppleve en unik sammenblanding av musikk fra flere kontinenter med varme stemninger, smektende rytmer, lekenhet og fyrrige følelser. Og kanskje har nettopp all denne musikken flere fellestrekk enn man skulle tro. For hvem har sagt at en smektende tango sunget på kav trøndersk ikke passer som hånd i hanske?

Vokalist Julie Dahle Aagård er en svært spennende sanger som har etablert seg med flere egne prosjekter, gitt ut album i eget navn og er ellers mye brukt både som solist i orkestre, storband og andre produksjoner. I 2009 ble hun nominert i Spellemannsprisen i kategorien «Årets kvinnelige artist». 

Gitarist og komponist Per Einar Watle, opprinnelig fra Stathelle, har spesialisert seg i string-swing og latinamerikansk folkemusikk. Han er kjent for det norske publikum med prosjekter som Salto Mortale (tidl. Christianssand String Swing Ensemble) og han er mannen bak musikken i TV-serien «Neste Sommer» (Per Einar Watle Trio). Watle er en av de mest ettertraktede gitaristene i landet med sitt vinnende vesen og sin unike musikalitet. Han er også med i Tre Sopranos og jobber fast med Lena & Jannicke og HitStory.

Anders Aarum er en kreativ og allsidig pianist. 

Kveldes musikalske vertinne Frøydis Grorud er med som musikalske krydder på saksofoner, fløyter og perkusjon. 

Billettpriser:
Ordinær: 350
Studenter: 100
Elever ved SVS: 100

Frøydis Inviterer …
I en årrekke har Frøydis Grorud invitert musikkvenner til samspill og musikalsk lek i Drammens Teater, med stor suksess. Våren 2020 tok Frøydis konseptet videre til Ibsenhuset og inviterer sangere og musikere, kulturelle gjester og unge talenter fra Telemark til å lage konsertkvelder du ikke har opplevd maken til tidligere.
Målet er å skape unike konserter av høy kvalitet med stor sjangerbredde og variasjon, og Frøydis ønsker at kveldene skal fylles til randen av spilleglede, lekenhet, hjertevarme og sterke musikalske øyeblikk. Frøydis er musikalsk vertinne og kunstnerisk leder for konseptet.

Når: Onsdag 13. oktober
kl. 19.00
Hvor: Peer Gynt
Priser: fra 100,- til 350,-