Når: Tirsdag 3. mai
kl. 19.00
Hvor: Peer Gynt, småbord
Priser: 300,-
refusjonsgaranti

Trygghet skaper vi sammen!
Vi har refusjonsgaranti.

Les mer

Frøydis inviterer: Vintermåne

Tirsdag 3. mai kl. 19.00

Kjøp billett

Vintermåne er en kjent og kjær gruppe for Ibsenhusets publikum. Anne Gravir Klykken, Frøydis Grorud og Torjus Vierli har lang fartstid sammen og startet sitt samarbeid allerede i 1997 da de alle var studenter ved Musikkonservatoriet i Kristiansand.

– Siden den gang har vi holdt sammen og hatt et høyt aktivitetsnivå med konserter, eventer og skoleturnéer, forteller Frøydis Grorud.

Vintermåne tolker folkemusikk fra Telemark. Musikken tar utgangspunkt i tradisjonelle toner fra eldre lydopptak. I arrangementene forsøker de å legge til rette for det melodiøse og det tekstlige samtidig som de har frie rammer og åpne ører til hverandres musikalske krumspring.

Frøydis Grorud på saksofoner og fløyter. Frøydis er kjent for mange av oss som saksofonist i tv-programmet Beat for Beat. Frøydis er en allsidig musiker med et særegent melodiøst uttrykk. Hun har gitt ut flere plater – som solist og i samarbeid med blant andre Bugge Wesseltoft, Torun Eriksen, Trond Lien og en rekke andre musikere. Frøydis spiller bl.a. med Trio de Janeiro, Torun Eriksen, Gaute Ormåsen, Christian Ingebrigtsen og Trude Kristin Klæbo. Hun har også sin egen jazzkvartett med eget materiale.

Torjus Vierli på tangenter av ulike slag. Torjus er en flittig benyttet musiker både som livemusiker og studiomusiker. Hans spill er elegant og særegent rytmisk lekent. Han spiller bl.a. med Odd Nordstoga, Sissel K, Sigvart Dagsland og Morten Abel. Torjus er en tekniker av rang, og bruker også mye tid som produsent og arrangør i sitt studio i Grimstad. Han er også fast musiker og produsent i gruppen Garness.

Anne Gravir Klykken på sang. Anne jobber både som kvedar og som formidler av annen sang innenfor rytmiske sjangre. Hun samarbeider bl.a. med Iver Kleive, Bugge Wesseltoft, Aasmund Nordstoga, Sigmund, Knut Buen og Jon Solberg. Anne har gitt ut to soloplater og vært med på en rekke innspillinger med andre artister.

Kveldens besetning:
Anne Gravir Klykken – vokal
Frøydis Grorud  – saksofon/fløyte
Torjus Vierli – tangenter
Magne Thormodsæter – kontrabass
Hermund Nygård – trommer


Billettpriser:
Ordinær: 300

Når: Tirsdag 3. mai
kl. 19.00
Hvor: Peer Gynt, småbord
Priser: 300,-