Når: Fredag 3. september
kl. 19.00
Hvor: Peer Gynt, småbord
Priser: fra 100,- til 350,-
Varighet: 90 min
refusjonsgaranti

Trygghet skaper vi sammen!
Vi har refusjonsgaranti.

Les mer

Frøydis inviterer: Musicals and movies

Fredag 3. september kl. 19.00

Kjøp billett

To fremragende duoer møtes i vakker og visuell musikk hentet fra noen av tidenes flotteste filmer og musikaler. Hilde Norland Gundersen og Gudrun Klakegg. Frøydis Grorud og Trond Kleven.

Hilde Norland Gundersen og Gudrun Klakegg tar oss med til Stephen Sondheims musikal-univers. Noen av oss kjenner musikalen «Sweeney Todd», som ble filmatisert med bl.a. Johnny Depp. Og muligens lyder «Send in the clowns» kjent? New York-eren, komponisten, dramatikeren og tekstforfatteren Stephen Sondheim har en rekke store musikaler på samvittigheten, men veldig få av dem er kjent her til lands.
Sondheim gir oss mer ettertanke enn show. Mer musikalsk dybde enn en fengende melodi. Bland dette med en stor dose kjærlighet til New York, så har vi utgangspunktet for Hilde Norland Gundersen og Gudrun Klakeggs vandring i det Sondheimske landskap.

I et lekent og varmt samspill vil Frøydis Grorud og Trond Kleven vekke til liv både uforglemmelige filmscener og eviggrønn nostalgi. På deres musikalske meny finnes en rekke perler fra filmens verden. Ennio Morricone, Hans Zimmer, Henry Mancini og John Williams er komponister som har satt musikk til noen av verdens mest elskede filmer og man skal ikke se bort i fra at mange av oss husker musikken bedre enn filmen.
Kleven og Grorud, begge opprinnelig fra Grenland begge to, hadde faktisk aldri spilt sammen før de begge bosatte seg i Drammen for noen år siden.
Men etter flere musikalske samarbeider reiser de denne våren på turné i regi av Asker kommune. 

Billettpriser:
Ordinær: 350
Studenter: 100
Elever ved Skien videregående skole: 100

Når: Fredag 3. september
kl. 19.00
Hvor: Peer Gynt, småbord
Priser: fra 100,- til 350,-
Varighet: 90 min