Når: Torsdag 29. oktober
kl. 19.00
Hvor: Peer Gynt, småbord
Priser: fra 100,- til 350,-
refusjonsgaranti

Trygghet skaper vi sammen!
Vi har refusjonsgaranti.

Les mer

Frøydis inviterer: Ljusa kvällar

Torsdag 29. oktober kl. 19.00

Kjøp billett

«Ljusa Kvällar» – en musikalsk hyllest til musikeren, komponisten, sangeren, produsenten og arrangøren Benny Andersson!

Denne kvelden settes det fokus på en av Sveriges største komponister og artister gjennom tidene, nemlig Benny Andersson. For mange er han best kjent fra bandet ABBA, men hans musikalske karriere strekker seg milevis utover dette.
I sitt eget orkester BAO spilles låter og klassikere i både folkemusikk, vise, jazz og svensktopp-sjanger. I tillegg har han skrevet musikk til noen av verdens fineste musikaler og står bak tidløse pop-hits som generasjoner i tiår har et nært forhold til!

I Ibsenhuset denne kvelden møter vi fire kvinnelige utøvere som alle har et sterkt og spesielt forhold til Benny Anderssons musikalske verden. Merete Meyer (vokal), Eldrid Johansen (vokal), Ellen Marie Carlsen (tangenter) og Frøydis Grorud (saksofon og fløyte) har laget en frodig musikalsk konsertforestilling som tar for seg en rekke musikalske perler fra BAs rikholdige og varierte repertoar.
Konserten starter hos 1800-talls utvandrerne i musikkteater-forestillingen «Kristina från Duvemåla» (Andersson/Ulvaeus), og avsluttes med frittstående sanger blant annet hentet fra BAO-repertoaret.

Bli med på en konsert der vi hyller Benny Anderssons mangfoldige og rause musikalske uttrykk!

Billettpriser:
Ordinær: 350
Studenter og elever ved Skien v.g. skole: 100

Når: Torsdag 29. oktober
kl. 19.00
Hvor: Peer Gynt, småbord
Priser: fra 100,- til 350,-