Når: Torsdag 13. februar
kl. 19.00
Hvor: Peer Gynt
Priser: 340,-

Frøydis inviterer: Larssen, Larssen og Lien

Torsdag 13. februar kl. 19.00

Kjøp billett

Frøydis Inviterer … er en ny og spennende konsertserie som starter opp våren 2020 her på Ibsenhuset.

I en årrekke har Frøydis Grorud invitert musikkvenner til samspill og musikalsk lek i Drammens Teater, med stor suksess. Nå tar Frøydis konseptet videre til Ibsenhuset og inviterer sangere og musikere, kulturelle gjester og unge talenter fra Telemark til å lage konsertkvelder du ikke har opplevd maken til tidligere.
Målet er å skape unike konserter av høy kvalitet med stor sjangerbredde og variasjon, og Frøydis ønsker at kveldene skal fylles til randen av spilleglede, lekenhet, hjertevarme og sterke musikalske øyeblikk. Frøydis er musikalsk vertinne og kunstnerisk leder for konseptet.

På denne konserten har Frøydis invitert med seg Jan Erik Larssen, Frida Hegge Larssen og Trond Lien.

Jan Erik Larssen er godt kjent for de fleste som den sprudlende og kunnskapsrike programlederen i de populære tv-programmene «Autofil» (NRK) og «Broom» (TV2). Men de fleste vet kanskje ikke at han også er en dyktig sanger som bl.a. har vært fast medlem i Oslo Gospel Choir i en årrekke. Det var i dette koret han ble kjent med Trond Lien, den alltid smilende pianisten og kapellmesteren som mange av oss kjenner fra «Beat for Beat» (NRK). Og siden den gangen har de to hatt et nært og godt samarbeid.

På Sundvolden hotell utenfor Hønefoss etablerte etterhvert Lien og Larssen «Fartsfylt juleshow» som Frøydis Grorud skulle få en sentral plass i. Og i flere år opptrådte trekløveret sammen her. Den gang var datteren til Jan Erik, Frida ikke gamle jenta, men fikk en sterk drøm allerede da, at hun en gang kunne få synge sammen med musikerne fra «Beat for Beat» – Trond og Frøydis. Og ettersom årene har gått og Frida har blitt en dreven vokalist med masse erfaring fra både kor og som solist i ulike sammenhenger.

Nå har denne gjengen gått ennå et skritt videre og laget et spennende musikalsk prosjekt sammen hvor gammel og ny historie, felles opplevelser, drømmer, musikkglede, humor, liv og leven møtes i et varmt og lekent samspill.

Og til sist er det verdt å nevne at både Jan Erik, Trond og Frida har sterke bånd til nettopp Skien og Grenland. Dette skal vi nok finne mer ut av når det besøker oss i Ibsenhuset denne kvelden.

Billettpris: 340

Når: Torsdag 13. februar
kl. 19.00
Hvor: Peer Gynt
Priser: 340,-