Når: Tirsdag 21. september
kl. 19.00
Hvor: Dovregubbens Hall
Priser: fra 200,- til 350,-
refusjonsgaranti

Trygghet skaper vi sammen!
Vi har refusjonsgaranti.

Les mer

Frøydis Inviterer: Klangen av Telemark – Anne Gravir Klykken, Knut Buen og Sigmund Groven

Tirsdag 21. september kl. 19.00

Kjøp billett

Anne Gravir Klykken, Knut Buen og Sigmund Groven. Disse trenger vel knapt noen nærmere presentasjon her i fylket. Knut og Sigmund kjenner vi som fremstående utøvere på sine instrument; hardingfele og munnspill. Anne har sjarmert oss i en årrekke med folkemusikk sunget med hjertet.

«Dynamisk og levende, med vitalitet og nerve, man har sjelden hørt på maken». Slik skreiv avisa Klassekampen etter konserten og plateslipp i maskinhallen på Vemork sist høst. Utgivelsen «The Sound of Telemark» byr på kjente og kjære folketoner, brudemarsjer og tradisjonelle slåtter, side om side med nyskrevne sanger.

Velkommen til konsert med noen av de beste Telemark har å by på!

Medvirkende:
Anne Gravir Klykken – sang
Knut Buen – hardingfele
Sigmund Groven – munnspill

Billettpriser:
Ordinær: 350
Studenter / Elever ved SVS: 100


Frøydis Inviterer … 
I en årrekke har Frøydis Grorud invitert musikkvenner til samspill og musikalsk lek i Drammens Teater, med stor suksess. Våren 2020 tok Frøydis konseptet videre til Ibsenhuset og inviterer sangere og musikere, kulturelle gjester og unge talenter fra Telemark til å lage konsertkvelder du ikke har opplevd maken til tidligere.
Målet er å skape unike konserter av høy kvalitet med stor sjangerbredde og variasjon, og Frøydis ønsker at kveldene skal fylles til randen av spilleglede, lekenhet, hjertevarme og sterke musikalske øyeblikk. Frøydis er musikalsk vertinne og kunstnerisk leder for konseptet.

Når: Tirsdag 21. september
kl. 19.00
Hvor: Dovregubbens Hall
Priser: fra 200,- til 350,-