Når: Torsdag 2. april
kl. 19.00
Hvor: Peer Gynt
Priser: 390,-

Frøydis inviterer: Hits fra Gullrekka. GJENNOMFØRES IKKE

Torsdag 2. april kl. 19.00

Kjøp billett

På grunn av det pågående koronautbruddet vil ikke denne konserten bli gjennomført. Vi jobber med en ny dato til høsten. Allerede kjøpte billetter benyttes på ny dato. Mer informasjon vil komme.

:::

Frøydis Inviterer … er en ny og spennende konsertserie som starter opp denne våren. Nå får vi hits fra Gullrekka med den originale gjengen fra «Beat for Beat»-bandet pluss den flotte og sjelfulle vokalisten Julie Dahle Aagård og Grenlands store sønn og flotte vokalist, Aleksander Walmann. Dette er et musikalsk show fylt med humor, spilleglede, musikklek og selvsagt masse kjente godlåter som du vil kjenne igjen.

Det originale «Beat for Beat»-bandet, bestående av Frøydis Grorud, Trond Lien, Erik Anti, Ole Petter Hansen Chylie og Per Einar Watle drar denne våren ut på turné med sitt nye konsertprosjekt HITS fra Gullrekka!
I denne konserten har bandet med seg den flotte og sjelfulle vokalisten Julie Dahle Aagård fra Flatanger i Trøndelag. Hun er en av sangerne som har deltatt flest ganger i «Beat for Beat» på TV og har en imponerende bakgrunn fra både jazz, pop og soulmusikk med egne plateinnspillinger, samarbeid med flere kjente norske artister og hovedroller i flere teateroppsetninger (bl.a. hovedrollen i Piaf på Det norske teatret (2005)). Ikke rart det originale «Beat for Beat»-bandet har henne som sin kvinnelige favorittartist!

I tillegg vil Grenlands store sønn og flotte vokalist, Aleksander Walmann, for mange også kjent som JOWST, bli med og fylle denne kvelden med sin herlige røst.
Aleksander har en imponerende bakgrunn med deltakelse både i Melodi Grand Prix, og Eurovision Song Contest. Han har også vært med i «Stjernekamp», «Beat for Beat» og «Ti på topp» på NRK og «The Voice» på TV2 og har i tillegg gitt ut egne låter både på vegne av andre artister og i eget navn.

Billettpris: 390

Når: Torsdag 2. april
kl. 19.00
Hvor: Peer Gynt
Priser: 390,-