Når: Torsdag 7. november
kl. 19.00
Hvor: Dovregubbens Hall
Priser: fra 150,- til 350,-
Varighet: 55 min, ingen pause

Frikar: GotoGuta

Torsdag 7. november kl. 19.00

Kjøp billett

Akrobatikkalarm! FRIKAR er tilbake med ny, spenstig framsyning: GotoGuta – en fysisk trio om kroppskontakt og gruppedynamikk mellom gutar. 

Kva fordreiv dei tida med før mobilen kom? Kva gjorde budeiene når gutane var i bygda og gutane når jentene var i fjøset? Kva gjorde kjedelege stunder til kreative stunder? I Gotoguta, som tyder gutar frå ei «goto», får du hallingversjonen av «Backstreet boys» … og slik oppstod «hulling».

GotoGuta er en lek med tradisjoner og konvensjoner mellom tre av de flotteste tradisjonsdanserne vi har i Norge, og hardingfelemusiker som medvirker aktivt på scenen. 
Forestillingen formidler danseglede og briljerer med imponerende og krevende momenter i hallingdansen. I tillegg vises en mer øm side enn hva man forventer av den tradisjonelle folkedansen.
Forestillingen utfordrer konvensjonene rundt mannlig fysisk samhandling som hindringene i forhold til nær fysisk kontakt, en nedarvet angst og klønethet mellom menn. Dette innbyr til lett komikk og muligheten for å kjenne seg igjen.

Medvirkende:
Dansere: Jon Bugge Mariussen, Håkon Håvelsrud Odden og Nikolaj Bo Fischer Nilsen.
Musiker: Erlend Viken

Billettpriser:
Ordinær: 350 / Studenter: 200 / Barn: 150

Når: Torsdag 7. november
kl. 19.00
Hvor: Dovregubbens Hall
Priser: fra 150,- til 350,-
Varighet: 55 min, ingen pause