Når: Onsdag 7. oktober
kl. 19.00
Hvor: Dovregubbens Hall
Priser: fra 375,- til 425,-
refusjonsgaranti

Trygghet skaper vi sammen!
Vi har refusjonsgaranti.

Les mer

Frida Ånnevik: Synlige hjerteslag og andre sanger

Onsdag 7. oktober kl. 19.00

Kjøp billett

Høsten 2020 feirer Frida Ånnevik 10 år som artist, utøvende musiker og låtskriver. Det er blitt fem egne plater, mange konserter, fine samarbeid og uventa svinger. Men akkurat i høst har hun lyst til å dvele litt ved starten, og ta publikum med seg.

«Debutplata mi «Synlige hjerteslag» er jeg først og fremst veldig stolt av. Den satte i gang alt. Låter som «Strået» og «Vant til stemmen din» har vært med på nesten alle konsertene sida 2010. Jeg kan stadig gå på besøk i de gamle låtene mine og grunne over dem, og jeg har innsett at låtsamlinga på den første plata er låter som jeg kanskje skrev noen nummer for store. Litt som klær du kan vokse i, tittelen på plata var i hvert fall det. Den har jeg har vokst inn i, det var kanskje en målsetning, en parole, et «noe» jeg ville være. Å ha «Synlige hjerteslag» handler om å tørre å brenne, si meninga mi, være til, være tydelig, være meg sjøl.»

«Låta «Min plass» på plata handler om nettopp dette; om å finne min plass i scenerommet, men også i livet og kroppen og i verden. Det å stå helt der framme i lyset og tørre å se publikum, og la dem se og høre meg. Det er noe jeg har vokst inn i, og nå kjennes det som jeg er her og kan synge den og flere av låtene på en ny måte. Ikke at jeg ikke kunne det for ti år sida, for jeg peila ut en retning da som jeg har fulgt siden. Dette er min plass.»

7. oktober tar Frida med seg sine stødige musikere Andreas Løwe (tangenter) og Haldor Røyne (gitar) på turné. Sammen tar de publikum med inn i en verden med sterk musikalsk nerve, og fremfører låter fra debutalbumet «Synlige hjerteslag» og andre sanger – både fra plata med samme navn, og andre utgivelser.

Billettpriser:
Ordinær: 425

Når: Onsdag 7. oktober
kl. 19.00
Hvor: Dovregubbens Hall
Priser: fra 375,- til 425,-