Når: Lørdag 30. april
kl. 12.00
Hvor: Foaje nummererte bord
Varighet: 60 min
refusjonsgaranti

Trygghet skaper vi sammen!
Vi har refusjonsgaranti.

Les mer

Foajékonsert: Vegard Arnesen Bakke og Anna Valentik

Lørdag 30. april kl. 12.00

Gratis inngang

To profesjonelle utøvere bosatt i Grenland presenterer denne formiddagen et variert klassisk program. Publikum får oppleve et bredt internasjonalt repertoar av verker innen opera, lieder og klavermusikk, fremført av pianist Anna Valentik og barytonsanger Vegard Arnesen Bakke.

Den norsk-russisk konsertpianisten Anna Valentik er masterutdannet i soloklaver ved St. Petersburgs Statlige Konservatorium. Hun har bodd og virket i Norge i de siste 20 årene med omfattende konsertvirksomhet både her og i utlandet samtidig med plateinnspillinger. Anna Valentik er også kjent som en dyktig klaverpedagog med lang erfaring i undervisning i klaver og musikkteori.
Vegard er utdannet klassisk sanger ved universitetet i Stavanger, musikkonservatoriet i Roma og universitetet i Agder. Han debuterte med Den Norske Opera på turné i 2011 i rollen som «Silvano» i operaen «un ballo in maschera», fremført på svensk. I 2022 skal han synge rollen som «Masetto» i operaen Don Giovanni ved «The Mozart Estates Theatre» i Praha.

Hjertelig velkommen til en vakker og eksplosiv musikkopplevelse i Ibsenhusets foajé denne formiddagen

Gratis inngang
Merk at alle må hente ut billett på forhånd

Når: Lørdag 30. april
kl. 12.00
Hvor: Foaje nummererte bord
Varighet: 60 min