Når: Mandag 28. februar
kl. 19.00
Hvor: Dovregubbens Hall intimscene
Priser: fra 150,- til 350,-
Varighet: 120 min, inkl. pause
refusjonsgaranti

Trygghet skaper vi sammen!
Vi har refusjonsgaranti.

Les mer

Fjord Classics: Klangen av Indian Summer

Mandag 28. februar kl. 19.00

Kjøp billett

Festivalen Fjord Classics har i flere år gått av stabelen i Sandefjord og inviterer et stjernelag av internasjonale musikere hvert år. Startskuddet for årets festival foregår allerede nå i februar. Vi gleder oss over å invitere til Fjord Classics lanseringskonsert 2022. Konserten vil foregå her på Ibsenhuset og leder oss inn på temaet til årets festival i juli 2022 – Indian Summer. Som kjent er Indian Summer en varm tid på høsten‚ en bit av sommer helt på tampen. Tittelen, Klangen av Indian Summer, leder tankene til komponistenes sene verker.

Fjord Classics ønsker at alle skal oppleve klassisk musikk. – Vi ønsker at flest mulig skal få det kicket, den opplevelse, den plutselige innsikt som dette kan gi, sier kunstnerisk leder Lars Anders Tomter.
På kveldens konsert kan du oppleve Polina Leschenko på klaver og Torleif Thedéen på cello. Sammen med kunstneriske ledelse, bratsjisten Lars Anders Tomter og fiolinisten Cam Kjøll danner de her en klaverkvartett.

Program:
Bach: fra Kunst der Fuge (contrapuntkus 8), arr. av Mozart for stryketrio, KV404A – Mozart: Klaver kvartett i g-moll, KV 478
Bach: Siste Fuge, ufullendt
– pause –
Fagerlund : ‘Scherzic’ for bratsj og cello
Dvorak: Klaverkvartett nr. 2 i Ess-dur, op. 87

Die Kunst der Fuge var det aller siste Bach skrev ned på et notark. På festivalen blir den presentert i sin helhet, her ved to av fugene, blant annet den aller siste.
I Mozarts kvartett i g-moll brukte komponisten en toneart som han sparte til sine viktigste utsagn, en perle av et verk.
Vi tar også med et kort verk av finske Sebastian Fagerlund, som er Fjord Classics festivalkomponist i 2022.
Vi kroner konserten med Dvoraks klaverkvartett – like praktfull og overskuddspreget som hans mer kjent kvintett.

Billettpriser:
Ordinær: 350
Student: 150

Når: Mandag 28. februar
kl. 19.00
Hvor: Dovregubbens Hall intimscene
Priser: fra 150,- til 350,-
Varighet: 120 min, inkl. pause