Når: Søndag 15. mars
kl. 18.00
Hvor: Dovregubbens Hall
Priser: fra 100,- til 210,-
Varighet: 75 min, ingen pause

Fargespill Larvik og Scheen Jazzorkester: Den fyrste song

Søndag 15. mars kl. 18.00

Kjøp billett

«Den fyrste song» presentert av Fargespill Larvik og Scheen Jazzorkester

Hele verden på en scene!
For første gang møtes Fargespill Larvik og Scheen Jazzorkester i et fyrverkeri av en konsert. Det blir en fargerik forestilling med sprudlende musikk og dans, og det ypperste av musikalsk profesjonalitet – alt på samme scene!

«Den fyrste song» handler om møter mellom mennesker, om identitet og om tilhørighet. Den forteller historien om oss, hvem vi er og hvor vi kommer fra. Den handler om minner og røtter, sangen og kulturarven. Hvilke muligheter som ligger der når mennesker møtes og hva vi sammen kan skape. «Den fyrste song» er et nært møte med unge menneskers historie – avdekket gjennom musikk og dans.
På scenen møter du 80 aktører fra 25 ulike land, inkludert Norge. De fleste av aktørene er kommet til Norge som flyktninger og asylsøkere og det er disse unge og lovende som er grunnstammen i forestillingen «Den fyrste song».

Forestillingen er satt sammen av folkesanger, regler og danser som barna og ungdommene har med seg fra sine land og kulturer. Disse musikalske perlene forenes med norske musikktradisjoner, jazzmusikkens særtrekk og global ungdomskultur som hip hop og beatboxing.
Somalisk paraplydans møter norsk bryllupssang, «Mikkel rev» møter kurdisk barnesang, filippinsk tradisjonsdans møter singalesisk elefantdans, «kråkevisa» møter jazzmusikken, arabisk pop og bollywood møter verden – alt i rammer av det beste av norske jazzorkesters profesjonalitet!

Scheen Jazzorkester
Scheen Jazzorkester startet opp i 2010. Stor trivsel og strålende kritikker bidro til at ensemblet med base i Grenlandsområdet valgte å fortsette som ensemble. De er nå en fast besetning 12 musikere og har blitt en betydelig bidragsyter innenfor norsk jazz. De har mange gode komponister og arrangører innenfor ensemblets egne rekker og presenterer derfor stadig nytt repertoar. Plateinnspillingene får strålende kritikker og i 2012 ble Scheen Jazzorkester Sørnorsk jazzsenters store regionale jazzensemble. 

Billettpriser:
Ordinær: 210 / Barn og honnør: 100 / Familie (maksimum 2 voksne og 2 barn): 500

Når: Søndag 15. mars
kl. 18.00
Hvor: Dovregubbens Hall
Priser: fra 100,- til 210,-
Varighet: 75 min, ingen pause