Når: Lørdag 23. mars
kl. 18.00
Hvor: Dovregubbens Hall
Priser: fra 100,- til 210,-
Varighet: 75 minutter

Fargespill Larvik og Marinemusikken

Lørdag 23. mars kl. 18.00

Kjøp billett

SAMMEN
Hele verden på en scene!

Forestillingen Fargespill Larvik med Marinemusikken ble første gang vist våren 2018, med stor suksess. I vår nye forestilling, «Sammen», gjør vi plass til flere, og tar nå med oss enda flere barn og ungdom.
Igjen kan vi garantere et fyrverkeri av en konsert og et fargerikt show når sprudlende musikk og dans møter det ypperste av musikalsk profesjonalitet – alt på samme scene!

«Sammen» handler om møter mellom mennesker, om identitet og tilhørighet. Den forteller historien om oss, hvem vi er og hvor vi kommer fra. Hvilke muligheter som ligger der når mennesker møtes og hva vi sammen kan skape. «Sammen» er et nært møte med unge menneskers historie, om hvem de er og hvor de kommer fra, avdekket gjennom musikk og dans. 

På scenen møter du rundt 110 aktører fra rundt 25 ulike land, inkludert Norge. De fleste av aktørene er kommet til Norge som flyktninger og asylsøkere. Det er disse unge, lovende som er grunnstammen i forestillingen «Sammen».
Forestillingen er satt sammen av folkesanger, regler og danser som barna og ungdommene har med seg fra sine land og kulturer. Disse musikalske perlene forenes med norske musikktradisjoner og global ungdomskultur som hip hop og beatboxing. Resultatet er et nært, musikalsk møte med unge menneskers historie om hvem de er og hvor de kommer fra, avdekket gjennom musikk og dans.
Afghansk qataghani møter halling, springleik fra Vestfold møter verden, barnesang fra Syria og Tyrkia, folkesang fra Serbia og arabisk “Habibi” møter norsk gangar – alt i rammene av det beste av norske blåseensemblers profesjonalitet.

Kongelige Norske Marines Musikkorps – Forsvarets musikalske Fyrverkeri!
Kongelige Norske Marines Musikkorps, populært kalt Marinemusikken, er et av fem norske profesjonelle militærkorps. Korpset er et unikt og populært ensemble, og med sine 29 musikere spiller korpset konserter både i inn- og utland. Årlig har korpset 130-150 spilleoppdrag.
Marinemusikken har opparbeidet seg et ry som et av Nord Europas ledende blåseorkestere, og en rekke store artister, innenfor så og si enhver musikalsk genre, har ønsket å jobbe med Marinemusikken opp gjennom årene.

José Carreras, Melody Gardot, Maria Mena, Bjørn Eidsvåg, Solveig Kringlebotn, Barbara Hendricks, Arve Tellefsen, Ole Edvard Antonsen, Lill Lindfors, Jan Eggum, Ronni le Tekrø, Halvdan Sivertsen, Wenche Myhre, Sondre Lerche og Erik Bye er bare noen av de mange artistene korpset har samarbeidet med.
Marinemusikkens samarbeid med Erik Bye resulterte i CD-utgivelsen I Dur og Brottsom i 2003 ble belønnet med en Spellemannpris. Høsten 2017 mottok korpset “YAMawards 2017 Best Large ensemble” for skoleforestillingen “Planetene”.

Arrangør: Fargespill Larvik, Larvik kommune

In English:

On the stage we find approximately 110 young contributors from 24 different countries plus the musicians in Marinemusikken (The Royal Norwegian Navy Band). This is a spectacular show with a lot of music and dance and it shows us what we can accomplish by standing together.

Når: Lørdag 23. mars
kl. 18.00
Hvor: Dovregubbens Hall
Priser: fra 100,- til 210,-
Varighet: 75 minutter