Når: Søndag 10. januar 2021
kl. 18.00
Hvor: Peer Gynt, stolrader
Priser: fra 100,- til 450,-
refusjonsgaranti

Trygghet skaper vi sammen!
Vi har refusjonsgaranti.

Les mer

Ewa presenterer: Natalia Orlowska (cello) og Bartosz Sosnowski (piano)

Søndag 10. januar 2021 kl. 18.00

Kjøp billett

Ewa Storkås inviterer til en spennende konsert med  Natalia Orlowska og Bartosz Sosnowski; hun spiller cello og han piano. 

De er begge høyt utdannede musikere og har samarbeidet siden 2010. Sammen utforsker de, og fremfører, et bredt spekter innen det klassiske repertoaret – alt fra transkripsjoner til samtidsmusikk og nyskrevne verker.

I 2013 flyttet Natalia Orlowska og Bartosz Sosnowski til Norge hvor de studerte ved Norges musikkhøgskole og Universitetet i Stavanger. I løpet av studietiden har de tatt del i flere mesterklasser og konsultasjoner med flere anerkjente professorer og utøvere som bl.a. Andrzej Bauer, Einar Steen-Nøkleberg, Henning Kraggerud, Ralph Kirshbaum, Bartosz Koziak, Marco Ylönen og Stefan Kropfitsch.
I de senere år har duoen mottatt flere priser og stipender, og har vært mye brukt i ulike ensembler og besetninger. Natalia og Bartosz har spilt flere konserter i Polen og Norge, bl.a. i Oslo, Stavanger, Lillestrøm, Alta, Lørenskog, Sandnes, Kristiansund, og Mo i Rana.

Natalia Orlowska kommer fra Bydgoszcz i Polen hvor hun startet sin musikalske utdannelse. Siden har hun studert ved både Norges Musikkhøgskole i Oslo og Universitetet i Stavanger. Hun er aktiv som solist og kammermusiker, og har spilt i duo med Bartosz Sosnowsk siden 2010. I perioden 2011-2014 har hun vært heldig å samarbeide med Dextra Musica hvor hun har fått spille på en cello laget av Silvio Levaggi.
I 2016 var hun ansatt som distriktsmusiker i Kristiansund, og nå jobber hun Mo i Rana der hun underviser og spiller i en kammermusikkgruppe «KammerRana».
Natalia har også vært engasjert som cellist i samtidsmusikk-ensemblet «Kammerklang».
I 2017 fikk Natalia Orlowska tildelt både en pris og stipend på en kammermusikkonkurranse organisert av Universitetet i Stavanger.

Bartosz Sosnowski er en klassisk pianist opprinnelig fra Kraków i Polen. Han har studert ved Musikkhøgskole i Bydgoszcz hos professor Jerzy Sulikowski, ved Norges musikkhøgskole hos professor Einar Steen-Nøkleberg og Jens Harald Bratlie og ved Universitetet i Stavanger. I 2012 debuterte han som solist med orkester i Ravels «Konsert for venstre hånd».
Bartosz har vært ansatt som akkompagnatør ved Musikkhøgskole i Bydgoszcz i Polen og deretter ved Universitetet i Stavanger.
Nå kombinerer den dyktige pianisten konsertvirksomhet med undervisning i Lillestrøm kulturskole, i tillegg til å lede Lørenskog private kulturskole.

Billettpriser:

Ordinær: 450
Barn: 150
Ordinær, tilknyttet Skien kulturskole: 300
Barn, tilknyttet Skien kulturskole: 100

Når: Søndag 10. januar 2021
kl. 18.00
Hvor: Peer Gynt, stolrader
Priser: fra 100,- til 450,-