Når: Søndag 21. august 2022
kl. 18.00
Hvor: Dovregubbens Hall
Priser: fra 100,- til 450,-
refusjonsgaranti

Trygghet skaper vi sammen!
Vi har refusjonsgaranti.

Les mer

Ewa presenterer: Irene Veneziano og Eliana Grasso

Søndag 21. august 2022 kl. 18.00

Kjøp billett

For tredje gang ønsker vi mesterpianist Irene Veneziano velkommen til Ibsenhuset. Den følsomme, italienske pianisten kommer denne gang i samspill med en annen italiensk mesterpianist; Eliana Grasso. På konserten får vi oppleve dem både firehendig og på hvert sitt flygel.

Irene Veneziano har hele verden som konsertarena både som solist og ensemble-medspiller. Hun virker som professor i solistisk klaver på konservatoriet i Gallarate i Italia og er stadig å finne som leder av internasjonale konkurranser innen klaver. Pressen berømmer ofte Irene Veneziano for hennes perfeksjon og allsidighet. Denne pianisten framfører like mesterlig verker fra barokken som nåtidens musikk. Veneziano spiller ofte inn CD-er med publikum til stede. Dette fordi hun setter meget stor pris på å kommunisere med lytterne og den estetiske, den ekte opplevelsen av instrumentet, konsertarenaen og akustikken er viktig. Det finnes ikke noe som kan være teknisk vanskelig for Irene. Like viktig som klangen er stillheten, og «hennes» klaver oppleves som både levende og magisk. 

Eliana Grasso har opptrådd på de største og viktigste konsertarenaene både i Europa og i USA. Siden debuten i 1994 har hun turnert både som soloartist og som solist med ulike musikalske konstellasjoner. Grasso har høstet stor suksess i ulike mesterskap og innehar utallige priser for utmerket musisering.
Ved siden av konsertvirksomheter verden over har Eliana Grasso et nært samarbeid med The Academy of La Scala Theatre i Milano.

Billettpriser:
Ordinær: 450
Barn: 150
Ordinær, tilknyttet Skien kulturskole: 300
Barn, tilknyttet Skien kulturskole: 100

Når: Søndag 21. august 2022
kl. 18.00
Hvor: Dovregubbens Hall
Priser: fra 100,- til 450,-