Når: Onsdag 3. november
kl. 18.00
Hvor: Dovregubbens Hall intimscene
Priser: fra 100,- til 320,-
Varighet: 60 min
refusjonsgaranti

Trygghet skaper vi sammen!
Vi har refusjonsgaranti.

Les mer

Ewa presenterer: Christina Grefsrud-Halvorsen «Blåtimen»

Onsdag 3. november kl. 18.00

Kjøp billett

Christinas låter befinner seg fortrinnsvis i den melankolske sjangeren. Uttrykket er lunt og sart, og mellommenneskelige relasjoner har en særstilling. Christina Grefsrud-Halvorsen er utdannet innen musikk, med hovedvekt på vokal, ved The Liverpool Institute for performing arts, bedre kjent som Paul McCartney-skolen. Men karrieren startet hjemme i Skien; først hos pianolærer Ewa Storkås og videre som elev ved Skien videregående skole.

Christina Grefsrud-Halvorsen er utdannet innen musikk, med hovedvekt på vokal, ved The Liverpool Institute for performing arts, bedre kjent som Paul McCartney-skolen.

Hun gikk også på musikk- og dramalinjen ved Skien videregående skole og har dessuten turnert USA, Canada og Europa med den internasjonale musikkgruppen Up with people. Denne gruppen ble hun med i fire år etter å ha opplevd dem nettopp i Ibsenhuset som 16-åring.

Christina startet sin musikalske reise allerede som 6-åring da foreldrene kjøpte piano til henne og hun begynte som elev hos Ewa Storkås. I dag jobber Grefsrud-Halvorsen som kulturformidler og reiser rundt med sitt eget musikkteater for barn, i tillegg til å holde konserter og sangsolistoppdrag. Hun har også jobbet som kulturformidler for mennesker med demens.

Billettpriser:

Ordinær: 320
Barn: 150
Ordinær, tilknyttet Skien kulturskole: 250
Barn, tilknyttet Skien kulturskole: 100

Denne konserten er flyttet fra 14. februar 2021.

Når: Onsdag 3. november
kl. 18.00
Hvor: Dovregubbens Hall intimscene
Priser: fra 100,- til 320,-
Varighet: 60 min