Når: Fredag 19. november
kl. 18.00
Hvor: Dovregubbens Hall
Priser: 580,-
refusjonsgaranti

Trygghet skaper vi sammen!
Vi har refusjonsgaranti.

Les mer

Eva Weel Skram: Falle til ro – ein julekonsert

Fredag 19. november kl. 18.00

Kjøp billett

Publikum over hele landet kan forvente seg en stemningsfull førjulsaften med musikalske perler på en snor. Det er klart for Eva Weel Skram: Falle til ro – ein julekonsert.

En av Evas første låter med norsk tekst var «Selmas Sang», som var temalåten til NRK-serien «Snøfall». Sangen har for lengst fått innpass i listen over nye norske juleklassikere. Så fikk den følge av «Falle til ro» som Eva skrev til Netflix-serien «Hjem til jul» som ble en kjempesuksess. Evas egen evne til å tolke andres låter har vært krystallklar for det norske folk siden hennes deltagelse i «Hver gang vi møtes», der hun skapte egne slagere av andres hitlåter som «Evig eies – kun et dårlig rykte» og «Snakke litt». 

Etter at Skram gikk over til morsmålet, har hun turnért landet på kryss og tvers, spilt på de aller fleste av landets kulturhus og klubb- og festivalscener. Hun har også opptrådt på utallige TV-programmer, både med sine egne låter, men også tolkninger av julelåter som Prøysens «Romjulsdrøm» og Joni Mitchells udødelige «The River». Etterhvert som stadig flere julelåter snek seg inn på liverepertoaret i vintermånedene, føltes det stadig mer naturlig å omfavne dette formatet, sette sammen sitt eget utvalg av julesanger som betyr mye for Eva selv, og som tydeligvis treffer hennes publikum hvor enn hun spiller. 

Velkommen!

Billettpris:
Ordinær: 580

Når: Fredag 19. november
kl. 18.00
Hvor: Dovregubbens Hall
Priser: 580,-