Når: Tirsdag 30. april
kl. 19.00
Hvor: Peer Gynt
Priser: fra 260,- til 325,-

Et vilt liv med Jens Kvernmo

Tirsdag 30. april kl. 19.00

Kjøp billett

Velkommen til Ibsenhuset og foredrag med Jens Kvernmo! Du har sikkert sett ham på TV og tenkt at dette skulle vært deg. Vi fascineres ofte av mennesker som følger drømmene sine, som bryter ut av et fast levemønster, som trosser et liv innenfor rammer som settes av samfunnet.

Foredrag med Jens Kvernmo
Musikk: Magnus Hestegrei.
I forbindelse med foredraget vil Jens selge og signere sin egen bok: «Jakten på et vilt liv».

Jens Kvernmo har en spennende bakgrunn som jeger, eventyrer, og skarpskytter i Forsvaret hvor han har deltatt i internasjonale operasjoner. Han har nå de siste årene blitt godt kjent TV-personlighet fra seriene «Vinterdrømmen» som gikk på NRK1 høsten 2017, og som vinner av TV2s program «Alene» der det handler om å leve lengst mulig ute i villmarka på det naturen har og tilby. 

Denne vinteren har NRK1 sendt serien «Jens i Villmarka». Der debuterte Jens som hundekjører da han la ut på en 150 mil lang ekspedisjon fra Finnmark og hjem til Ogndal. Denne turen ble en god oppkjøring og treningstur før han i februar i år stilte til start i det 450 km. lange Femundløpet hvor han kom til mål på en imponerende 23. plass av nærmere 70 startende.

For 4 år siden valgt Jens å si opp jobben sin for å følge drømmen om å leve mer på naturens premisser. Han vokste opp med jakt og fangst hjemme i Ogndal, og har alltid drømt om å gjøre som sitt store forbilde Helge Ingstad; å leve som pelsjeger i Canada.

Med en humoristisk og uhøytidelig stil tar han deg nå med på noen av sine turer og inn i sitt liv. Kom å la deg inspirere til å ta steget fullt ut og følge dine egne drømmer!

Lær mer om Jens på, www.jenskvernmo.no, Facebook; Et Vilt Liv – Jens Kvernmo. Instagram; Jenskvernmo

Magnus Hestegrei er en trubadur fra Levanger, som i likhet med Jens sa opp jobben sin for 4 år siden for å følge sine drømmer.
Følg Magnus på Instagram; mhestgrei og søk han opp på Spotify.

Arrangør: Ole Morten Borgersen

Når: Tirsdag 30. april
kl. 19.00
Hvor: Peer Gynt
Priser: fra 260,- til 325,-