Når: Torsdag 28. april
kl. 19.00
Hvor: Dovregubbens Hall
Priser: 400,-
refusjonsgaranti

Trygghet skaper vi sammen!
Vi har refusjonsgaranti.

Les mer

En spurv og en diva

Torsdag 28. april kl. 19.00

Kjøp billett

«En spurv og en diva» er Britt-Synnøve Johansens nyskrevne musikkteaterforestilling om det usannsynlige vennskapet mellom to av tidenes største stjerner: Edith Piaf, kalt «spurven fra rennesteinen»», og den glamorøse divaen Marlene Dietrich. Dette er en forestilling om levd liv, kjærlighet og vennskap. 

Den franske artisten Edith Piaf, med kallenavnet «Spurven», og den syngende filmstjernen og divaen Marlene Dietrich, var to verdenskjente artister i tiden rundt 2. verdenskrig. Piaf kom fra fattige kår i Paris, Dietrich fra overklassen i Berlin. De to var totalt forskjellige i uttrykk, bakgrunn, stil og liv, men utviklet likevel et nært vennskap som varte livet ut. For én ting hadde de felles: De levde begge et liv i offentligheten – og i vennskapet fant de trøst og styrke hos hverandre.

Forestillingen gir et innblikk i deres liv, samt til tiden de levde i og musikken de ble kjent for. Som store stjerner levde de i rampelyset, men i likhet med mange kjente artister av i dag, som forestillingen også trekker linjer til, strevde de med sine indre demoner.
Publikum møter de to artistene i garderoben, på scenen, i tenkte samtaler om og med tilbakeblikk på livet de levde. Sangene synges på norsk, tysk, fransk og engelsk.

Medvirkende:
Britt-Synnøve Johansen som Edith Piaf
Eva Bjerga Haugen som Marlene Dietrich
Piano: Svein Ragnar Myklebust
Kontrabass: Theodor Barsnes Onarheim
Manus: Britt-Synnøve Johansen
Regi: Espen Hana
Lysdesign: Joakim Foldøy
Lyd: André Foldøy

Billettpriser:
Ordinær: 400 

Når: Torsdag 28. april
kl. 19.00
Hvor: Dovregubbens Hall
Priser: 400,-