Når: Onsdag 7. september, kl. 19:00
Hvor: Peer Gynt, småbord
Priser: 250,-
refusjonsgaranti

Trygghet skaper vi sammen!
Vi har refusjonsgaranti.

Les mer

En reise i romantikken

Onsdag 7. september, kl. 19:00

Kjøp billett

Sopran Mariann Fjeld-Solberg og pianist Ilmi-A°se Mathiesen inviterer til konsert med noen av Edvard Griegs mest kjente og høyt elskede sanger pluss materiell fra den mer ukjente norske komponisten Hjalmar Borgstrøm. Programmet presenteres med humor, varme og fengslende historier om komponistene.

Mariann og Ilmi-A°se er en etablert kammermusikkduo. De har en felles lidenskap for romantikkens kammermusikk og har nå° et ønske om a° hente frem i lyset noen av Hjalmar Borgstrøms aller vakreste sanger, satt i perspektiv av Griegs musikk og den tidens musikkmiljø.

Mariann Fjeld-Solberg er utdannet ved Operahøgskolen i Stockholm. Hun har sunget mye ved Den Norske Opera & Ballett, i roller som Mimi` i La Bohe`me, Pamina i Tryllefløyten og Susanna i Figaros Bryllup, en rolle hun også har gjort ved Norrlandsoperan og under Mattei-Festivalen i Luleå. Hun har gjort roller på Bergen Nasjonale Opera, Folkoperaen i Stockholm og mange flere av Skandinavias operascener. Nylig sang hun rollen Cio-Cio-san i Malmo¨ Operas oppsetning «Butterfly». Fjeld-Solberg opptrer jevnlig i konserter og har vært solist med orkestre som Nordnorsk Symfoniorkester, Du¨sseldorfer Symfoniker, St Petersburg Academic Symphony Orchestra, Oslo Filharmoniske Orkester, Bergen Filharmoniske Orkester og mange flere.

Ilmi-A°se Mathiesen er en av Norges unge aktive pianister som kombinerer briljant spill med dyp emosjonell formidling. Hun har studert hos professor Staffan Scheja i Stockholm og for professor Jiri Hlinka ved Barratt Due Musikkinstitutt i Oslo. Allerede som student debuterte Ilmi-A°se ved Oslo konserthus. Siden har Ilmi-A°se spilt i alle nordiske land, samt England, Frankrike, Tyskland, Ungarn, Italia og Sveits. I Skandinavia har hennes karriere som solopianist blant annet inkludert konserter på hovedscenen i Den Norske Opera og Ballett, Oslo Konserthus, Festspillene i Piteå, Västerås Konserthus, Waldemarsudde og flere konserthus. Hun har et bredt repertoar og viser sterk interesse for klassiske og romantiske komponister, og også for mindre kjent musikk som risikerer a° bli glemt.

 
Billettpriser:
Ordinær: 250

Når: Onsdag 7. september, kl. 19:00
Hvor: Peer Gynt, småbord
Priser: 250,-