Når: Mandag 31. januar 2022
kl. 18.30
Hvor: Dovregubbens Hall
Priser: fra 460,- til 565,-
refusjonsgaranti

Trygghet skaper vi sammen!
Vi har refusjonsgaranti.

Les mer

Ekstraforedrag: Ingvard Wilhelmsen – sjef i eget liv

Mandag 31. januar 2022 kl. 18.30

Kjøp billett

Alle vil ha, og trenger, en dose med Ingvard Wilhelmsen i livet. Norges kanskje mest populære foredragsholder kommer tilbake med ekstraforedrag med temaet «Sjef i eget liv».

Med humor, formidlingsevne og glimt i øyet fyller professoren rommet med kloke ord og en god dose sunn fornuft. Ingvard Wilhelmsen holder foredrag for fulle hus landet rundt og er kjent som en av Norges aller beste foredragsholdere. 

La 2022 bli året da du ble «sjef i eget liv»! Ingvard Wilhelmsen prater om hvordan vi takler press, omstilling, usikkerhet og risiko. Det meste av det som skjer her i livet kan vi ikke gjøre noe med, men hvordan vi forholder oss til det som skjer bestemmer vi selv. Mange bruker altfor mye tid på unyttig tankevirksomhet, men vi har selv ansvar for hvilke tanker vi handler på. De fleste av tankene våre er jo bare tull – tanker der vi bekymrer oss for ting som aldri kommer til å skje i virkeligheten. Ingvard utfordrer hvordan vi forholder oss til disse tankene. Dersom noen skal være sjef i ditt liv, må det være deg selv!

Ta et oppgjør med unødvendige bekymringer og plagsomt hodebry. Dette vil igjen gi oss mer energi til å bruke på hva livet ellers har å by på. Det er mye flaks og mange faktorer som spiller inn for å avgjøre hvor godt livet blir, og da lønner det seg å bruke kreftene på det man faktisk kan gjøre noe med. Ingvard Wilhelmsen er professor emeritus ved Universitetet i Bergen og spesialist i indremedisin og psykiatri. Han har i 23 år drevet den anerkjente Hypokonderklinikken i Bergen og har skrevet flere bøker, bl.a. «Livet er et usikkert prosjekt», «Sjef i eget liv», «Kongen anbefaler» og «Det er ikke mer synd på deg enn andre».

Billettpriser:
Sone 1 (rad 1 – rad 8): Ordinær: 565 / student, honnør, gruppe (10+): 510
Sone 2 (rad 9 – rad 21): Ordinær: 460 / student, honnør, gruppe (10+): 415

Når: Mandag 31. januar 2022
kl. 18.30
Hvor: Dovregubbens Hall
Priser: fra 460,- til 565,-