Når: Tirsdag 6. september, kl. 19:00
Hvor: Dovregubbens hall
Priser: fra 200,- til 375,-
refusjonsgaranti

Trygghet skaper vi sammen!
Vi har refusjonsgaranti.

Les mer

Dimanche

Tirsdag 6. september, kl. 19:00

Kjøp billett
Bli med inn i en fantastisk verden med en herlig blanding av humor og alvor. Ved hjelp av ulike effekter fortelles historien om en ganske vanlig familiesøndag som ikke er så normal allikevel. 

En gang i nær fremtid. Menneskeheten har ikke klart å tilpasse seg den nye økologiske virkeligheten. Det er offisielt slutten på verden slik vi kjenner den. I det lille huset deres skal en familie tilbringe søndagen sammen. Midt i det klimatiske kaoset prøver de ganske absurd å opprettholde familietradisjonene sine. Samtidig, et annet sted i verden, gjør tre dyrelivsreportere sitt beste for å dokumentere jordens siste levende art.

Mellom drømmeaktig fiksjon og faktavirkelighet maler Dimanche et vittig og ømt portrett av menneskeheten som er overvunnet av de ukontrollerbare naturkreftene, og observerer det absurde i å opprettholde fasaden midt i en økologisk kollaps.

Hva får du oppleve? Bli med inn i en fantastisk verden med miniatyrkjøretøy, humor, dukketeater, spenning, video, skuespill uten ord og genialt enkle fysiske gjenskapninger av filmspråk – og litt sånn «hvordan gjorde de det?»

Tittelen «Dimanche» er fransk og betyr søndag. Ikke bare er dette dagen handlingen foregår, men det er en symbolikk i det at denne dagen ofte er dedikert til avslapping og familieaktiviteter.

Forestillingen er et resultat av samarbeid mellom to belgiske kompanier; Focus Company og Chaliwate Company. Sammen, og hver for seg, har de fått tildelt ulike priser.

Denne familieforestillingen passer for alle over 9 år.

Billettpriser:
Ordinær: 375
Barn: 200
Familie, fire personer eller flere: 255

Når: Tirsdag 6. september, kl. 19:00
Hvor: Dovregubbens hall
Priser: fra 200,- til 375,-