Når: Fredag 8. oktober
kl. 18.00
Hvor: Dovregubbens Hall
Priser: fra 225,- til 280,-
Varighet: 120 min, inkl. pause
refusjonsgaranti

Trygghet skaper vi sammen!
Vi har refusjonsgaranti.

Les mer

Detektivbyrå nr. 2

Fredag 8. oktober kl. 18.00

Kjøp billett

Barn i Norge elsker bøkene om Detektivbyrå nr. 2 av krimforfatter Jørn Lier Horst. Nå blir det teater for hele familien der Tiril, Oliver og hunden Åtto må løse et helt nytt mysterium.

«Operasjon Teater» er et nytt oppdrag for Detektivbyrå nr. 2. Et mysterium som bare kan oppleves når Riksteatret kommer til ditt kulturhus. For hva er det egentlig som skjer når Riksteatret kommer til Elvestad for å spille forestillingen Hamlet?
Hvorfor har det skjedd mystiske ulykker under hele turnéen? Er teaterforestillingen forbannet eller er det noen som saboterer? Bli med Tiril, Oliver og Åtto på et spennende mysterium i teatrets magiske verden. 

Vi gleder oss til å se deg i teatret! Hvis du vil, kan du kle deg ut i et helt eget teaterkostyme når du kommer til teateret.

Detektivbyrå nr. 2-bøkene er en av Norges mest solgte barnebokserier gjennom tidene med et samlet opplag på over 2 millioner. Noen av bøkene er også filmatisert. «Operasjon Teater» er en helt ny teaterforestilling basert på universet som barna kjenner fra bøker og film. 

På scenen
Maria Agwumaro, Lars Halvor Andreassen, Janne Starup Bønes, Amalie Ibsen Jensen, Arjan Nilsen, Thomas Jørstad Pettersen og Amanda Hedvig Strand

Team
Regissør: Hilde Brinchmann, Scenograf: Paul Sebastian Garbers, Kostymedesigner: Helena Andersson, Assisterende designer: Signe Gerda Landfald, Lysdesigner: Martin Flack, Lyddesigner, Komponist: Eirik Myhr og Produsent: Wenche Viktorsdatter Paulsen
Av Hilde Brinchmann og Jørn Lier Horst
Basert på bokserien Detektivbyrå nr. 2 – av forfatter Jørn Lier Horst og illustratør Hans Jørgen Sandnes
Produsert av Riksteatret

Foto: Hans Jørgen Sandnes

Billettpriser:
Ordinær: 280
Familie (fire personer eller flere): 225
Egne priser for Coop-medlemmer og samarbeidspartnere av Riksteatret. NB! Rabatten kommer opp helt sist i salgsprosessen. 

Når: Fredag 8. oktober
kl. 18.00
Hvor: Dovregubbens Hall
Priser: fra 225,- til 280,-
Varighet: 120 min, inkl. pause