Når: Tirsdag 4. februar
kl. 19.30
Hvor: Dovregubbens Hall
Priser: fra 525,- til 625,-
Varighet: 130 min m/pause

Den russiske nasjonalballetten: Svanesjøen

Tirsdag 4. februar kl. 19.30

Kjøp billett

Den russiske nasjonalballetten fra Moskva gjester igjen Ibsenhuset med balletten over alle balletter: «Svanesjøen».
En eventyrlig handling, vakre kostymer, forførende musikk og dans, levert av dyktige ballettdansere fra Russland. Dette er «Svanesjøen» slik vi elsker den. 

Med musikken til «Svanesjøen», begeistret Tsjajkovskij i 1877 både datidens ballettpublikum og de klassiske musikkelskerne. I russisk ballett, og fremfor alt, i «Svanesjøen» blir musikk og dans i fellesskap til et språk; et språk som alle umiddelbart forstår. Dette er nok mye av grunnen til at vi i dag, 142 år etter, fortsatt elsker denne klassikeren. 

Den russiske nasjonalballett fra Moskva har solister fra, blant andre, Moskva Bolsjoj-ballet, og har hatt stor internasjonal suksess. Med over 30 dansere på scenen, vil du oppleve en vakker oppsetning av Svanesjøen, slik den opprinnelig var tenkt – en oppsetning som har sikret ballettens popularitet  i over 140 år etter premieren i Moskva.

Bak kompaniet står tidligere Bolsjoj-danser Sergei Radchenko sammen med Elena Radchenko – også hun en solist fra Bolsjoj og fra Kirov, der «Svanesjøen» opprinnelig oppsto. 

Billettpriser:

Ordinær: 625 / Barn: 525

Når: Tirsdag 4. februar
kl. 19.30
Hvor: Dovregubbens Hall
Priser: fra 525,- til 625,-
Varighet: 130 min m/pause