Når: Mandag 13. mars, kl. 19:00
Hvor: Dovregubbens hall
Priser: fra 100,- til 250,-
Varighet: 120 min

Cirkus Cirkör: Knitting Peace

Mandag 13. mars, kl. 19:00

Kjøp billett

I en poetisk nysirkusforestilling fylt med garn, floker, tau og tråder veves spørsmål om fred og strikking sammen med fantastisk artisteri, loopet livemusikk og suggestiv scenografi. Her vil hele familien gispe av beundring, vi vil se at det umulige er mulig og ikke minst et viktig budskap vil bli formidlet.

Kan strikking skape fred? Siden urpremieren i 2013 har forestillingen reist verden rundt. Overalt har «Knitting Peace» skap engasjement, og fredsstrikkere verden over har delt sine arbeider og tanker om fred. Forestillingen har skapt en verdensomspennende bevegelse som strikker for fred.

Nysirkuset Cirkus Cirkör ble startet i Sverige i 1995. Cirkör er nå blitt Nordens største sirkuskompani. Gjennom sin uttrykksmåte skaper kompaniet banebrytende kunstneriske opplevelser med visjonen om å gjøre det umulige mulig – på scenen, i treningshallen og i samfunnet.

«Det här är nycirkus byggd på poesi i stället för en berättelse. Underbart njutbart – och med andlösa stunder inför kroppens förmåga.» (Göteborgsposten)

Foto: Karolina Henke

Familieforestilling, passer for de fra 7 år og oppover

MERK!
Det er ikke tillatt å fotografere, filme eller ta opp lyd under forestillingen.
Presse eller profesjonelle fotografer må ha tillatelse fra Cirkus Cirkör.


Billettpriser:
Ordinær: 250
Studenter: 150
Barn: 100
Familie (fire personer): 500

Når: Mandag 13. mars, kl. 19:00
Hvor: Dovregubbens hall
Priser: fra 100,- til 250,-
Varighet: 120 min