Når: Onsdag 25. september
kl. 19.00
Hvor: Dovregubbens Hall
Priser: fra 360,- til 450,-
Varighet: 90 min, pluss pause

CARMEN, med Didrik Solli-Tangen

Onsdag 25. september kl. 19.00

Kjøp billett

Didrik Solli-Tangen spiller elskeren til Carmen, en av historiens mest kjente operaskikkelser. For folk her i distriktet er Didrik en velkjent og høgt verdsatt artist. Vi husker alle hvordan han berørte hele det norske folket med Tårnarien fra Tosca i NRK-programmet Stjernekamp, i 2017. Nå tolker han rollen som Don José i en forkortet dramatisert versjon med fire sangere og skuespilleren Espen Beranek Holm som forteller.

Med utgangspunkt i den berømte operaen av Georges Bizet, fortelles historien om Carmen og Don José som lever i dagens Europa. Alle de kjente opera-ariene er med, og den originale handlingen veves inn i et delvis nyskrevet materiale, understøttet av en pianist og et mindre strykeorkester. Dette er komprimert musikkteater i en enkel visuell setting, der Espen Beranek Holm som nattklubbeier blir øyevitnet, den som forteller oss hva som skjedde når Carmen kom til vår by.

I rollen som Carmen ser vi Natalia Kawalek, en internasjonalt anerkjent mezzosopran. Michaela spilles av Silvia Moi, kjent fra filmen «Tryllefløyten», regissert av Kenneth Branagh. Andre medvirkende er Ludvig Lindström i rollen som Escamillo, Petter Kragstad som pianist og NOR59 Kammerorkester. Christian Ranke er tekstforfatter, og Ola Beskow regissør.

Billettpriser:

Ordinær: 450

Når: Onsdag 25. september
kl. 19.00
Hvor: Dovregubbens Hall
Priser: fra 360,- til 450,-
Varighet: 90 min, pluss pause