Når: Lørdag 8. oktober
kl. 20.00
Hvor: Dovregubbens Hall
Priser: fra 520,- til 570,-
refusjonsgaranti

Trygghet skaper vi sammen!
Vi har refusjonsgaranti.

Les mer

Brit Floyd

Lørdag 8. oktober kl. 20.00

Kjøp billett

Brit Floyd – World Tour 2020 – en ny produksjon fra Brit Floyd, bandet som regnes som verdens beste Pink Floyd tribute band.
The World’s Greatest Pink Floyd Show – Brit Floyd, legger ut på ny verdensturné! Her får du høre musikk fra «The Dark Side of the Moon», «The Wall» og mer – inkludert ikoniske «Echoes» fremført i sin formidable helhet. Produksjonen var allerede planlagt for turné i 2020 men måtte dessverre utsettes grunnet viruset.

Brit Floyd – The World’s Greatest Pink Floyd Show, returnerer til Norge i 2022 for å fremføre sin splitter nye konsert som inneholder høydepunkter fra klassikerne «The Wall», «The Dark Side of the Moon», «Wish You Were Here», «Animals» og «The Division Bell». Konserten byr også på en 23 minutter lang liveversjon av den toneangivende låten« Echoes», som ble skrevet for 50 år siden og utgitt på Pink Floyds gjennombruddsalbum «Meddle».

The Brit Floyd Show har blitt et fenomen og det er bred enighet om at dette er verdens ypperste hyllestband til Pink Floyd – både til bandets musikk og visuelle univers. Bandet har spilt over 1000 konserter siden starten i Liverpool i 2011, blant annet på verdenskjente arenaer som Red Rocks amfiteater i Denver, Royal Albert Hall i London og Radio City Music i New York.

Brit Floyd signerer med en lyd-, lys- og video-opplevelse så spektakulær at det ville gitt legendene i Pink Floyd bakoversveis. En forestilling med Brit Floyd er så tett opp til originalen som det er mulig å komme.

Billettpriser:
Ordinær: 570

Merk at denne konserten er flyttet fra 5. oktober 2021

Når: Lørdag 8. oktober
kl. 20.00
Hvor: Dovregubbens Hall
Priser: fra 520,- til 570,-