Snart utsolgt
Når: Lørdag 8. oktober, kl. 20:00
Hvor: Dovregubbens hall
Priser: 570,-

Brit Floyd

Lørdag 8. oktober, kl. 20:00

Kjøp billett

Brit Floyd – The World’s Greatest Pink Floyd Show, returnerer til Norge i 2022 for å fremføre sin splitter nye konsert som inneholder høydepunkter fra klassikerne The Wall, The Dark Side of the Moon, Wish You Were Here, Animals og The Division Bell. Konserten byr også på en 23 minutter lang liveversjon av den toneangivende låten Echoes, som ble skrevet for 50 år siden og utgitt på Pink Floyds gjennombruddsalbum Meddle.

The Brit Floyd Show har blitt et fenomen og det er bred enighet om at dette er verdens ypperste hyllestband til Pink Floyd – både til bandets musikk og visuelle univers. Bandet har spilt over 1000 konserter siden starten i Liverpool i 2011, blant annet på verdenskjente arenaer som Red Rocks amfiteater i Denver, Royal Albert Hall i London og Radio City Music i New York.

Brit Floyd signerer med en lyd-, lys- og videoopplevelse så spektakulær at det ville gitt legendene i Pink Floyd bakoversveis. En forestilling med Brit Floyd er så tett opp til originalen som det er mulig å komme.

Billettpriser:
Ordinær: 570

Merk at denne konserten er flyttet fra 5. oktober 2021

Når: Lørdag 8. oktober, kl. 20:00
Hvor: Dovregubbens hall
Priser: 570,-