Når: Torsdag 31. mars
kl. 20.00
Hvor: Peer Gynt, småbord
Priser: fra 100,- til 300,-
refusjonsgaranti

Trygghet skaper vi sammen!
Vi har refusjonsgaranti.

Les mer

Bobo Stenson Trio

Torsdag 31. mars kl. 20.00

Kjøp billett

Skiensjazzdraget presenterer: Grensesprengende, vilt, virtuost, lyrisk – og blendende vakkert. Den svenske pianisten Bobo Stenson har vært en av bærebjelkene på den europeiske jazzscenen i 40 år. De siste 20 årene har han hatt sin egen trio der han har prøvd ut egne ideer både som komponist og formidler av andres komposisjoner. Bobo på piano, Anders Jormin på bass og selveste Jon Fält på trommene.

Bobo Stenson har samarbeidet med Jan Garbarek, en hjørnesteinene i moderne jazzhistorie, og som mangeårig pianist for Charles Lloyd har han satt spor etter seg.

Anders Jormin er en svensk jazzmusiker, arrangør og bandleder, kjent fra flere innspillinger og samarbeid med norske musikere. Han er utdannet i bass, improvisasjon og pedagogikk. Jormin er professor i improvisasjon ved Musikhögskolan i Göteborg, hedersdoktor ved Sibelius-akademiet, samt timelærer i bass ved Norges musikkhøgskole.

Jon Fält, fra Gävle, er en svensk jazzmusiker. Han vokste opp i Sandviken, hvor han begynte å ta leksjoner av Stefan Bergkvist ved School of the Arts. Jon studerte ved jazz School i Gävle, Skurup Folkehøgskole og Royal College of Music i Stockholm. Han spiller med noen av Sveriges fremste jazzgrupper som Bobo Stenson Trio, Yunkan 5 og 10, Lina Nyberg Pling og The Stoner.

Arrangør: Skiensjazzdraget

Billettpriser:
Ordinær: 300
Medlemmer av Skiensjazzdraget: 200
Studenter: 100

Foto: Dániel Vass / ECM Records

Når: Torsdag 31. mars
kl. 20.00
Hvor: Peer Gynt, småbord
Priser: fra 100,- til 300,-