Boblershow – la oss beruse deg!

Når

Torsdag 29. februar 2024, kl. 19.00

Hvor:

Dovregubbens hall

Priser:

fra 535,- til 585,-

Varighet:

120 min, inkl. pause

Boblershow – la oss beruse deg!

Er du klar for en skikkelig feel-good kveld?
La oss beruse deg! – med Dora Thorhallsdottir, Bjørg Thorhallsdottir og Tore Petterson.

 
Denne forestillingen er en salig blanding av standup, sang, dans, foredrag og gode historier. Det blir rett og slett fest, fjas, alvor, og ikke minst nyttige læring!

 
De tre på scenen kommer med konkrete tips om hvordan du kan få det bedre med deg selv og hvordan få mer glede i livet. Søstrene Thorhallsdottir deler interessante og morsomme historier og Tore Petterson kommer til å synge og fortelle nært og personlig om sine dyrekjøpte erfaringer i livet.
Temaer i standup-delen blir om forskjellen mellom den kvinske og mannske ordboka, hvordan vi knoter og roter i våre relasjoner og hvordan livet sjelden blir slik vi så for oss. Vi lover at du kommer til å bli rørt, inspirert og ikke minst le – masse! Ønsker du at det bobler og bruser mer i blodet? Da er du så hjertelig velkommen på Boblershow!

Dora Thorhallsdottir
Standup-komiker med tre soloforestillinger bak seg, den siste, «Overganger» ble spilt over hele landet i 2,5 år. Hun er også forfatter, etterspurt foredragsholder (om relasjoner), EQ-terapeut, samt styreleder og grunnlegger av EQ Institute. I tillegg til å være programleder i podcastene Relasjonspodden og Hetebølgen (om overgangsalderen).

Bjørg Thorhallsdottir
Populær kunstner med en haug av separatutstillinger de siste 20 årene, gründer og skaperen av Hjertefred. Bjørg har også illustrert og skrevet mange bøker, den nyeste er «Bjørgs Glede og Fryd». Hun står også bak Lykkebobler (cava) og Gintastic (gin). Og ikke minst: Destinasjon Glede (et års kursløp for å få mer glede i livet).

Tore Petterson
Kanskje mest kjent som tv-titter på NRKs SOFA, som bonde i første Farmen Kjendis på TV2, eller som dansedommer i fem sesonger på Skal vi Danse. Han har også en lang karriere bak seg som jazzsanger og 16 år på scenen som komiker. Tore er også EQ-terapeut, og har de siste 8 årene reist land og strand rundt som en svært ettertraktet foredragsholder.


Billettpriser:
Ordinær: 585