Blokk til blokk

Når

Onsdag 25. september, kl. 18.00

Hvor:

Dovregubbens hall

Priser:

fra 95,- til 150,-

Blokk til blokk

Don Martin og Jonathan Castro er 2/3 av ensemblet som sto bak teaterstykket, «Blokk til blokk» som gikk i 5 år på Det Norske Teatrets hovedscene i Oslo, før de turnerte landet rundt med Riksteatret, og stykket er nå utgitt som tegnebok via Cappelen Damm.

Nå kan vi bli med på forestillingen basert på teaterstykket «Blokk til blokk» hvor Jonathan Castro og Don Martin tar oss med tilbake til oppveksten på Haugenstua. Her blir vi med inn i blokkene de vokste opp i og til historiene bak tekstene de skriver. «Blokk til blokk» begynte som en forestilling på Det Norske Teater før den ble tegneserie. Illustrasjonene fra tegneserien, laget av Anders Iversen, blir vist under forestillingen.

«Hvis ingen sier noe bra om oss, skal vi si noe bra om oss», sier Don Martin i starten av Blokk til blokk på Det Norske Teatret. Jeg tror den setningen rommer både hip-hop-sjangeren generelt og denne forestillingen spesielt. Blokk til blokk handler om å holde på stoltheten når andre snakker deg ned. Å finne sin egen rytme når livet er urytmisk. Og ikke minst, om hvor viktig en dørvakt på en ungdomsklubb, en UKM-dommer på Tøyen eller en helt vanlig mann ved navn Knut kan være i livets store, trafikkerte veikryss.


Foto: Mathias Fossum


Billettpriser: 
Ordinær: 150