Når: Fredag 23. november
kl. 19.30
Hvor: Dovregubbens Hall
Priser: 490,-

Bjørn Eidsvåg

Fredag 23. november kl. 19.30

Kjøp billett

I høst er Bjørn Eidsvåg igjen klar for å legge ut på veien, etter en periode med fullt fokus på teatersuksessen Etterlyst: Jesus. Med seg på turné har han sitt fremragende band og en rikholdig katalog med kjente og kjære låter. Et godt tips; Gjør dette til en helaften med både konsert og julebuffet.

Igjen på konsertscenen

Bjørn Eidsvåg har nylig spilt sin siste teaterforestillingen av Etterlyst: Jesus, som har blitt spilt for fulle hus over hele landet. Nå gleder han seg til å innta konsertscenen igjen og besøke landets kriker og kroker.

Unik posisjon i norsk musikkliv

Med 25 studioalbum og eget hyllestalbum har Eidsvåg opparbeidet seg en helt unik posisjon i norsk musikkliv. Han har skrevet en rekke udødelige låter som flere generasjoner av nordmenn har et sterkt forhold til. I tillegg har Eidsvåg en unik formidlingsevne både som sanger og historieforteller, noe som får publikum til å vende tilbake år etter år. En konsert med Bjørn og bandet er en opplevelse som egner seg like godt i Oslo Spektrum som i mindre kirker og kulturhus.

Konsert og julebuffet

Denne kvelden kan bli en helaften! I forbindelse med konserten tilbyr vi en bugnende julebuffet servert i Ibsenhusets Peer Gynt-sal.
Restaurant Henrik & Kompani dekker stilfulle bord og buffetbordet består av all den gode maten vi forbinder med jul.
Nå kan du kjøpe billett til både konsert og buffet under ett. Kjøpet gjøres i den vanlige kjøpsprosessen av billetter – enten her på nettsidene ved å velge «Julebordspakke» eller i vår resepsjon. Konsert inkludert julebuffet koster kr 890 (eventuell drikke kjøpes utenom).
Dørene inn til Peer Gynt-salen åpnes kl. 16.30 og buffetbordet står dekket fra kl. 17.00.

Vi gleder oss til et gjenhør med Bjørn Eidsvåg her på Ibsenhuset!

Konserten varer 1 time og 30 minutter.

Sted: Dovregubbens hall

Når: Fredag 23. november
kl. 19.30
Hvor: Dovregubbens Hall
Priser: 490,-