Når: Onsdag 30. mars
kl. 19.00
Hvor: Peer Gynt, småbord
Priser: 290,-
Varighet: 75 min, ingen pause
refusjonsgaranti

Trygghet skaper vi sammen!
Vi har refusjonsgaranti.

Les mer

Birgitte Damberg Trio

Onsdag 30. mars kl. 19.00

Kjøp billett

Birgitte Damberg Trio er et meget samspilt ensemble med lang fartstid som trio. Musikken har i seg elementer fra både jazz, viser og pop. Gjengen leverer konserter preget av tett, intuitivt og lekent samspill med mye godt humør og lave skuldre.

Nå feirer de 20 års jubileum, og det markeres med albumslipp. De to foregående platene er på engelsk, denne gangen er det norske tekster som gjelder.
Uttrykket er i bunnen akustisk, men ukulelebass og bruk av loops bringer en ekstra dimensjon inn i lydbildet. Innholdet omhandler mellommenneskelige temaer og tar for seg både sol- og skyggesidene ved livet. Konserten i Ibsenhuset er en del av lanseringsturnéen.

Både gitarist Per Einar Watle og vokalist Birgitte Damberg er fra Stathelle. De møtte hverandre på musikklinja på Skien videregående skole i 1987, og startet senere Birgitte Damberg Trio sammen med bassist Åsmund Reistad. Han er gift med Birgitte, så dette er en trio med sterk lokal forankring i Grenland. Konserten i Ibsenhuset blir en feiring av trioens samarbeid over 20 år og en hyllest til hjemstedet Grenland. Velkommen til en kveld med gnistrende samspill på alle plan!

Trioen består av:
Birgitte Damberg – vokal
Per Einar Watle – akustisk gitar
Åsmund Reistad – ukulelebass, kontrabass og loops

Billettpriser:
Ordinær: 290

Når: Onsdag 30. mars
kl. 19.00
Hvor: Peer Gynt, småbord
Priser: 290,-
Varighet: 75 min, ingen pause