Når: Onsdag 2. mars
kl. 19.00
Hvor: Peer Gynt, småbord
Priser: 350,-
Varighet: 75 min
refusjonsgaranti

Trygghet skaper vi sammen!
Vi har refusjonsgaranti.

Les mer

Bertolt Brecht – en kynisk menneskevenn

Onsdag 2. mars kl. 19.00

Kjøp billett

«Bertolt Brecht – en kynisk menneskevenn». Jørn Simen Øverli, Vigdis Hjorth, Espen Leite og Ruth Wilhelmine Meyer utgjør ensemblet «Tilbud og etterspørsel» og sammen tar de for seg det evig aktuelle politiske spørsmål i Bertolt Brechts tapning.

Hva er det verste? Eie en bank eller rane en?
Vil du har svar, så oppsøk konserten der Espen Leite på trekkspill (Brechts foretrukne instrument), Ruth Wilhelmine Meyer på vokal og Jørn Simen Øverli, gitar og vokal og som har oversatt de fleste av tekstene du får høre, pluss Vigdis Hjorth som vil prøve å overbevise deg om at verden bør omorganiseres! Kom og hør!

«Skal det stå på den siste tavlen
den som er knust og uten lesere:
Planeten går i stykker, drept
av dem som den ernærte?»
Bertolt Brecht

Alt veves sammen til en konsertforestilling om Bertolt Brecht (1898-1956). Han som ville revolusjonere teateret og verden, og som greide det første om ikke det andre, men som uansett har vært og er en inspirator for mennesker som vil bruke kunsten til å kritisere makta: Fra Jens Bjørneboe til Elfriede Jelinek, og som har hatt innflytelse på så ulike diktere som Gunnar Ekelöf, Inger Hagerup, Halldis Moren Vesaas, Georg Johannesen og Jon Fosse, og på filmskaperen Ingmar Bergman.

Billettpris:
Ordinær: 350

«… Om du treng å danna hjartet, ønsker å rømma frå kvardagen eller berre vil ha ei knakande god kulturoppleving, så er Bertolt Brecht – En kynisk menneskevenn noko for deg. Anbefalast på det sterkaste! …» Hamsunsenteret

Når: Onsdag 2. mars
kl. 19.00
Hvor: Peer Gynt, småbord
Priser: 350,-
Varighet: 75 min