Når: Tirsdag 9. april
kl. 19.00
Hvor: Dovregubbens Hall
Priser: 320,-
Varighet: 150 min inkl pause

Berit Nordstrand

Tirsdag 9. april kl. 19.00

Kjøp billett

Tarmens medisin – 6 trinn til sunn tarm, frisk kropp og klart hode! Eureka Kiropraktikk avd. Skien inviterer til inspirerende og lærerik kveld med lege Berit Nordstrand.

Gå ikke glipp av dette foredraget som har vært utsolgt alle steder til nå! 

Med Berits 6 trinns metode kan du endre din tarmflora og få store helsegevinster av det. I foredraget loser Berit Nordstrand deg trygt mot nye kostholdsvaner og en bedret tarmfunksjon. Du får innsikt i hvilke enkle grep som skal til for å kjenne på energi og overskudd, bedre opptaket av næring, redusere opptaket av kalorier, dempe betennelser, styrke og stabilisere immunforsvaret, og bedre nattesøvnen. Du får tips til oppskrifter på matretter som både smaker godt og beriker tarmfloraen. Kort sagt, Tarmens medisin gir en metode som sikrer oss en friskere kropp samtidig som dine nye matvaner ivaretar miljøet, og på toppen av det hele styrker hjernen din.

Det handler om hvordan du ved hjelp av trinnene kan endre din tarmflora og få store helsegevinster som:
• Mer energi og overskudd
• Bedre opptak av næring
• Vektreduksjon (redusert opptak av kalorier)
• Dempet betennelse
• Styrket immunforsvar
• Lettet sinnsstemning
• Bedre nattesøvn

Foredraget vil også gi nyttige råd ved tilstander som irritabel tarm, autoimmune- og betennelsesrelaterte lidelser, samt depresjon og demens.

Berit Nordstrand er lege, spesialist i klinisk farmakologi, rus og avhengighetsmedisin, og hun er kognitiv terapeut. Nordstrand er også aktuell på TV 2 med sesong 2 av «Bra Godt» med Berit og Klaus.

I foajéen, både i forkant, i pausen og i etterkant av foredraget vil du finne stands med gode tilbud fra leverandører, og du vil kunne kjøpe signerte bøker direkte av Berit Nordstrand.

Velkommen til en inspirerende og lærerik kveld!

Arrangør: Eureka Kiropraktikk Skien og Berit Nordstrand

Når: Tirsdag 9. april
kl. 19.00
Hvor: Dovregubbens Hall
Priser: 320,-
Varighet: 150 min inkl pause