Når: Lørdag 4. februar 2023
kl. 19.00
Hvor: Dovregubbens Hall
Priser: 580,-
refusjonsgaranti

Trygghet skaper vi sammen!
Vi har refusjonsgaranti.

Les mer

Bellamy Brothers

Lørdag 4. februar 2023 kl. 19.00

Kjøp billett

Arrangør har dessverre blitt tvunget til å flytte hele turnéen til februar 2023 og ber om publikums forståelse for at slik situasjonen er nå. Det er det for stor usikkerhet forbundet med å gjennomføre en stor turné over hele Norge i tre uker. Vi håper og tror at verden har kommet tilbake i normalt gjenge i februar 2023 og at vi ser dere alle da.

Billetter som er kjøpt til opprinnelig konsert 20. januar 2022 overføres til ny dato, 4. februar 2023. Ønsker du allikevel å få refundert pengene må dette gjøres innen 16. desember 2021.

De er like aktive nå som da de ga oss landeplager som «Let your love flow» og «If I Said You Had A Beautiful Body». Publikum kan vente seg en rekke countryhits når legendariske Bellamy Brothers entrer scenen i Ibsenhuset den 20. januar 2022.

Gjennom sin over 50-årige karriere har brødrene gitt ut over 50 album, og rørt mennesker over hele verden med sine tekster og melodier. Brødrene David og Howard Bellamy startet sin musikalske karriere i 1968 og fikk sin største suksess med albumet «Let your love flow» i 1976. Det albumet ble nr. én på Billboard, og de har over årenes løp hatt 20 topplasseringer på hitlistene. Så sent som i 2011 toppet de også VG-listen her hjemme.

Gjennombruddet til den amerikanske duoen kom med hitten «Spiders & Snakes». Sangen ble en kjempesuksess og solgte mer enn tre millioner eksemplarer, og dette førte til at de seilte opp som en av denne tidens virkelig store artister. Det tok derimot først helt av da «Let your love flow» kom ut i 1976. Den lå på de internasjonale listene så lenge at de opparbeidet seg en enorm tilhengerskare verden over. En kan trygt si at kjærligheten fløt da de turnerte verden rundt og delte scener med blant andre The Doobie Brothers og The Beach Boys.

«Vi er et veifarende folkeslag» gliser Howard når vi spør hvordan de fremdeles orker 200 konserter i året. «Jeg syns det er enda større nå enn på 80-tallet. Jeg tror de samme folkene som vokste opp med oss har oppdratt en helt ny generasjon Bellamy fans. Det varmer en musikers hjerte når mange unge kommer på konsertene våre»

Billettpris:
Ordinær: 580

Når: Lørdag 4. februar 2023
kl. 19.00
Hvor: Dovregubbens Hall
Priser: 580,-