Når: Onsdag 28. april
kl. 19.00
Hvor: Dovregubbens Hall
Priser: fra 100,- til 200,-
refusjonsgaranti

Trygghet skaper vi sammen!
Vi har refusjonsgaranti.

Les mer

Baneheiasaken del 2

Onsdag 28. april kl. 19.00

Kjøp billett

I februar 2021 bestemte kommisjonen at Viggo Kristiansen får ny prøving av straffesaken fra 2002. 

I fjor inviterte Litteraturhuset i Skien Bjørn Olav Jahr og Thomas Bye til en kveld som handlet både om Baneheia-saken og justismord – i et samarbeid med Teater Ibsen. 

Mange av dere har spurt LiS om de kan ta opp tråden fra i fjor nå som gjenopptakelseskommisjonen endelig har fattet et vedtak. 

Litteraturhuset i Skien har gjort et scoop: Bjørn Olav Jahr kommer til byen i april, for tiden aktuell med TV-serie om Baneheia-saken på Discovery/TVNorge og snart er en ny nok om prosessen mot Viggo Kristiansen i handel. 

Thomas Bye takker snart for seg som teaterdirektør ved Teater Ibsen. Han sier at han har justismord på hjernen og vil helst oppklare dem fra scenen. Den kritikerroste monologen ‘0 + 0 = 4’ handler om norgeshistoriens groveste justismord, og om likhetene mellom dem. 

Samtaleleder er Ørjan N. Karlsson.

 Arrangør: Litteraturhuset i Skien

Billettpriser:
Ordinær: kr 200
Student: kr 100
LiS-medlem: kr 150

Støtt Litteraturhuset, bli medlem

Alle medlemmer inviteres til en eksklusiv mottakelse når Litteraturhuset i Skien lanserer vår- og høstprogrammet. Melder du deg inn i 2021, koster det deg 250 kroner. Foruten å støtte moralsk og økonomisk, vil du få en rabatt på 50 kroner på hvert arrangement i regi av Litteraturhuset.

TRYKK HER for å kjøpe medlemskap i LiS

Når: Onsdag 28. april
kl. 19.00
Hvor: Dovregubbens Hall
Priser: fra 100,- til 200,-