Når: Onsdag 21. september, kl. 19:00
Hvor: Peer Gynt, småbord
Priser: 350,-

Avstand og Nærhet

Onsdag 21. september, kl. 19:00

Kjøp billett

«Avstand og nærhet» er nok en perle av et prosjekt med tonesatt poesi av Henrik Ibsen. Komponist og pianist Espen Gjeldstad Gundersen var mannen bak den tidligere suksessen «Markblomster og Potteplanter», nå er han aktuell igjen. På denne konsertversjonen møter vi, foruten Gundersen; Frøydis Grorud på saxofoner og Hilde Norland Gundersen på sang.

Komponist og pianist Espen Gjelstad Gundersen har ved flere anledninger tonesatt Henrik Ibsens poesi. Sammen med musiker og komponist Frøydis Grorud skrev han musikk til flere av Ibsens mest kjente dikt som resulterte i det kritikerroste albumet «Markblomster og Potteplanter» som kom ut i 2009.

I nyere tid har Gundersen komponert musikk til teaterforestillingen «Peer På Pub» og også satt nye melodier til flere av Henrik Ibsens dikt. Den siste utgivelsen som er nært forestående heter «Avstand og nærhet» og dette materialet blir presentert i en konsertform denne kvelden. Det er Hilde Norland Gundersen som synger. Frøydis Grorud spiler saksofon og Espen Gjelstad Gundersen spiller piano.

Billettpriser:
Ordinær: 350

Når: Onsdag 21. september, kl. 19:00
Hvor: Peer Gynt, småbord
Priser: 350,-