Når: Tirsdag 4. mai
kl. 19.00
Hvor: Dovregubbens Hall
Priser: fra 100,- til 350,-
refusjonsgaranti

Trygghet skaper vi sammen!
Vi har refusjonsgaranti.

Les mer

Avlyst! Knut Marius Djupvik med Marinemusikken

Tirsdag 4. mai kl. 19.00

Kjøp billett

Opplev Marinemusikken sammen med Norges ultimate entertainer, vinneren av Stjernekamp 2020: Knut Marius Djupvik.

Nå kan du oppleve en av Norges råeste og mest allsidige vokalister Marius Djupvik sammen med Marinemusikken. Vi kan garantere en konsert der publikum får oppleve hans enorme stemme der han briljerer i ulike sjangre, nettopp slik han viste i NRKs Stjernekamp høsten 2020. Konserten byr på alt fra opera og musikal, via pop og rock til noen av hans egenkomponerte låter.

Knut Marius Djupvik gjorde seg først bemerket i 2013 da han vant «The Voice», og høsten 2020 kapret han førsteplassen i NRKs Stjernekamp. Han har ellers gitt ut egenkomponserte låter, hatt flere roller i musikal-oppsetninger og vært frontfigur i bandet «Red Hot». Han blir sett på som en av Norges råeste vokalister og han behersker de fleste sjangre.

Kongelige norske marines musikkorps – Kulturbærer i Forsvaret siden 1820!
Kongelige Norske Marines Musikkorps, populært kalt Marinemusikken, er et av fem norske profesjonelle militærkorps. Korpset er et unikt og populært ensemble, og består i dag av 27 musikere. Over hele Østlandet gjøres det mellom 180 og 200 seremonier, parader, store og små konserter og forestillinger hvert år.

Korpset løser oppdrag på vegne av nasjonen, Kongehuset, Regjeringen, Stortinget og militære avdelinger blant annet i forbindelse med statsbesøk, nasjonale merkedager og offisielle seremonier i og utenfor Forsvaret.

Billettpriser kr:

Ordinær: 350
Student og honnør: 250
Barn: 100

NMF-medlemmer: 250

Når: Tirsdag 4. mai
kl. 19.00
Hvor: Dovregubbens Hall
Priser: fra 100,- til 350,-