Anne Fagermo og Endre Olsen med musikere

Når

Lørdag 14. oktober, kl. 19.00

Hvor:

Peer Gynt

Priser:

fra 240,- til 265,-

Varighet:

75 min, ingen pause

Anne Fagermo og Endre Olsen med musikere

Du kjenner dem kanskje best som deltagere i TV-programmet «The Voice». Anne Fagermo og Endre Olsen; hun med en frisk og unik vri på pop/rock-sjangeren med country-inspirert lydbilde, han stødig i viserockens verden.

Anne Fagermo har på kort tid gjort seg bemerket som en talentfull sanger og låtskriver. Med sin særegne stemme og unike musikalske stil, har hun de siste årene stått på både store og små scener, og gitt ut flere singler.

Anne Fagermo har røtter i pop/rock-sjangeren, men låtene hennes har også en country-inspirert sound som gir en frisk og unik vri. Hun begynte å gi ut egen musikk i 2019, og slapp den live-innspilte EP-en «Stone Church Sessions», i 2020. Denne ble spilt inn sammen med strykere fra Oslo Filharmoni i steinkirken Sauherad kirke i Midt-Telemark.

Annes tekster er ofte preget av ærlighet og personlige erfaringer, og hun formidler disse med en sårbarhet og inderlighet som gjør hennes musikk svært gripende og troverdig. Flere av låtene hun har gitt ut har blitt A-listet av NRK Telemark, Radio Signal og Radio Grenland.

Med sin dialektforankra viserock på platene «Bøttevis med blått» og «Baklengs tebake» har stordabuen Endre Olsen sanket høye terningkast i pressa på begge sider av fjellet, samt det gjeve Olav H. Hauge-stipendet, for unge norske lyrikere. I år er han aktuell med ny plate, samtidig som han turnerer Vestlandet med hyllestkonserten «Endre Olsen & Hestehandlarane hyllar Ivar Medaas».

Anne og Endre begynte å opptre sammen våren 2023 etter at de begge var deltakere i TV-programmet «The Voice». Nå møtes de i skjønn forening både i hverandres låter og coverlåter.


På denne konserten har duoen med seg Roald Kaldestad på gitar, steel og mandolin og Thomas Helgaseth på bass.

 


Foto (Endre): Anne Lillebø Gjerstad
Foto (Anne): Torill Verpe

Billettpriser:
Ordinær: 250