Når: Søndag 19. februar 2023, kl. 20:00
Hvor: Dovregubbens hall
Priser: fra 570,- til 670,-

Andrew Lloyd Webber Concert Gala

Søndag 19. februar 2023, kl. 20:00

Kjøp billett

Dette er en hyllest til en av de største musikalkomponister i nyere tid; Andrew Lloyd Webber. Denne mannen har satt evigvarende spor på musikalhimmelen og her får vi servert utdrag fra mesterverk som «The Phantom of the Opera», «Cats», «Jesus Christ Superstar», «Evita», «Sunset Boulevard», «Starlight Express», «Aspects of Love», «Love Never Dies», «Song and Dance» og «Requiem».

En rekke internasjonalt anerkjente solister med ekstraordinære stemmer i spissen for et syngende og dansene ensemble og 12-manns orkester, tar oss med på en følelsesladet rutsjebane med kjærlighet, forførelse, romantikk, humor, vrede, grådighet, mot, håp og inspirasjon.


Andrew Lloyd Webber Concert Gala samler alle de store følelsene i ét show. Webbers geniale arbeid er overfylt med menneskelige følelser og musikken hans har rørt ved publikums hjerter verden over. Denne musikalske reisen er fylt med velkjente toner, fargerike kostymer, dyktige aktører og et formidabelt lysshow – en fornøyelse for både ører og øyer.

Billettpriser:

Ordinær: 670
Barn: 570


Når: Søndag 19. februar 2023, kl. 20:00
Hvor: Dovregubbens hall
Priser: fra 570,- til 670,-